PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kanoute bu kez tamam!


GeNcO
05-08-2010, 01:25
Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yıllarda da birçok kez transfer girişiminde bulunduğu ancak bir türlü renklerine katamadığı Kanoute için, tekrar girişimlere başladığı bildririldi.


Semih'in gözden çıkarılması ve Güiza'nın da bir türlü bekleneni verememesi, Fenerbahçe yönetimini tekrar Kanoute'ye yöneltti.
2005 sezonunda İngiltere'nin Tottenham takımından İspanyol Sevilla'ya transfer olan Malili yıldız, İspanya'da geride bıraktığı 7 sezonda kaydettiği 100'ü aşkın golle bütün Avrupa ekiplerinin transfer listesinin başında geliyor.
Takımıyla 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki yıldız futbolcunun bonservis bedeli 16 milyon Euro civarında.Ancak Aziz Yıldırım'ın bu transfer için çok istekli olduğu ve Aykut Kocaman'a bu işi bitirmesi için tam yetki verdiği belirtildi.

Fenerbahçeli yetkililerin daha önce de renklerine katmak için büyük mesai harcadığı Kanoute'nin Milan, Juventus ve Bayern Münih gibi ekiplerin de kıskacında olduğu ancak sarı-lacivertlilerin her ne pahasına olursa olsun bu transferi bitirmek için bütün imkanlarını seferber edeceği gelen bilgiler arasında.