PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayserispor'da Şota dönemi başlıyor..


Melancholy
05-05-2010, 18:43
http://www.ajansspor.com/resim/sota_bakis.jpg


Gelecek sezonda teknik direktör Tolunay Kafkas ile yollarına devam etmeyecek olan Kayserispor, lig bitmeden yeni hocasını buldu. Sarı kırmızılılar, bir zamanlar Trabzonspor forması giyen Şota Arveladze'yi takımın başına getiriyor..

Teknik Direktörlük görevi için Şota Arveladze ile görüşmelerini sürdüren Kayserispor'da yöneticiler, Şota'nın önümüzdeki günlerde Kayseri'ye geleceğini ve burada çalışmalarına başlayacağını belirtti.

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına erken başlayan Kayserispor, iki futbolcu dışında teknik direktör konusunda da arayışlarını noktalayarak imza gününü beklemeye başladı. Bu sezon ikinci yarıda istediği sonuçları alamayarak zirve yarışından kopan Sarı-kırmızılı ekip, gelecek sezon aynı sorunları yaşamamak için transfer çalışmalarına erken başladı.

Geçtiğimiz günlerde bir dizi yurt dışı ziyaretleri yapan Genel Menajer Süleyman Hurma'nın, futbolcu dışında teknik direktör konusunu da çözümlediği ve takımın başına geçecek Şota'yla her konuda prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Teknik direktör konusunda en başından beri akıllarında olan isimle anlaşmanın verdiği sevinci yaşadıklarını belirten Hurma'nın, Hollanda'nın AZ Alkmaar takımındaki yardımcı antrenör Martin Haar'ın da gelişi konusunda sıkıntı yaşamayacaklarını belirttiği ifade edildi. Teknik direktör konusunda sıkıntı yaşamayacaklarını ve hafta sonuna kadar bu sorunu çözeceklerini belirten yöneticiler, ayrıca Almanya 2. Lig takımlarından Alemannia Aachen takımında oynayan başarılı forvet Abdulkadir Özgen ile de prensipte anlaşma sağladıklarını dile getirdi.

Konu ile ilgili olarak Genel Menajer Süleyman Hurma, Abdulkadir'in Kayseri'ye geldiğini ve futbolcuyla sözleşme imzalama konusunda sıkıntı yaşamadıklarını söyledi.

Bu sezon kiralık olarak forma giyen ve attığı gollerle adından söz ettiren Aziza Makukula ile de sözleşme imzalamak istediklerini anımsatan Hurma, bu futbolcu ile görüşmelerin devam ettiğini belirtti.

Ajansspor