PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Inter ''Barça''ladı.. 3 - 1


Melancholy
04-20-2010, 23:50
http://www.ajansspor.com/resim/Milito_CL0910_sevinc.jpg


Inter ''Barça''ladı..


Messi ve Barcelona sustu, Jose Mourinho ve öğrencileri konuştu.. Son şampiyon karşısında geriye düşen Inter, iki asist bir golle geceye damga vuran Milito önderliğinde 3-1'lik galibiyete ızandı, Santiago Bernebau Stadı'nda yapılacak rövaş için önemli bir avantaj yakaladı..


(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

INTER: 3 - BARCELONA: 1

Stat: Giuseppe Meazza

Hakemler: Olegario Benquerença, Jose Manuel Cardinal, Bertino Miranda

Inter: Julio Cesar, Maicon (Dk. 73 Chivu), Lucio, Samuel, Zanetti, Motta, Cambiasso, Pandev (Dk. 56 Stankovic), Sneijder, Milito (Dk. 75 Balotelli), Eto'o

Barcelona: Valdes, Dani Alves, Pique, Puyol, Maxwell, Xavi, Busquets, Keita, Ibrahimovic (Dk. 62 Abidal), Messi, Pedro

Goller: Dk. 30 Sneijder, Dk. 48 Maicon, Dk. 61 Milito (Inter), Dk. 19 Pedro (Barcelona)

Şampiyonlar Ligi'nde F Grubu'nda ilk iki sırayı alarak yoluna devam edem Inter ile Barcelona, bu sefer yarı final ilk maçında İtalya'da karşı karşıya geldiler.
Son şampiyon karşısında geriye düşen Inter, ilk yarı bitmeden beraberliği sağladı karşılaşmada ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-1'lik galibiyete uzanmayı başardı.

Bu sonucun ardından Jose Mourinho'nun öğrencileri, Barcelona'nın ezeli rakibi Real Madrid'in sahası Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanacak rövanş maçı için önemli bir avajtaj sağladılar.
Karşılaşmanın rövanşı, 28 Nisan'da Nou Camp Stadı'nda oynanacak. Bu maçta sarı kart gören Inter'den Stankovic, Barcelona'dan savunmanın önemli ismi kaptan Puyol cezalı duruma düştüler ve rövanş maçında forma giyemeyecekler.

MAÇTAN DAKİKALAR::
3' Sol kanattan ceza sahasına giren Milito'nun içeri yaptığı ortada savunma topu uzaklaştırdı.

17' Maçtaki ilk tehlikeli pozisyonu Inter yakaladı. Eto'o'nun ceza sahası dışından yaptığı vuruşta sol köşeye giden topu Valdes çeldi. Sol çapraza düşen topta Milito'nun vuruşu kaleye paralel gitti.

19' Barcelona öne geçti. Sol kanatta önündeki boşluğu değerlendirip ceza sahasına giren Maxwell, çizgiden topu penaltı noktası gerisine çıkardı. Pedro'nun topun gelişine yaptığı yerden vuruş sağ köşeden ağlarla buluştu.

22' Sol kanattan Sneijder'ın ceza sahasına ortaladığı serbest vuruşta arka direkte uygun durumda olan Lucio'nun kafa vuruşu yandan auta çıktı.

27' Inter beraberlik golüne yaklaştı. Pandev'in pasıyla ceza sahası sol çaprazında buluşan Milito'nun sağ ayağının içiyle uzak köşeye göndermek istediği top az farkla auta çıktı.

30' Inter, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde kaydettiği 13 golün 7'sinde direkt olarak katkısı olan Sneijder ile beraberliği sağladı. Sağ kanattan Eto'o'nun yerden ortasını penaltı noktası civarında kontrol eden Milito, solundaki Sneijder'a pasını çıkardı. Hollandalı yıldızın yerden vuruşunda top ağlarla buluştu.

35' Sağ kanattan çizgiye inen Pedro'nun ortasında İbrahimovic'ten önce Cesar topu kontrol etti.

48' Inter geriye düştüğü maçta öne geçmeyi başardı. Pandev'in pasıyla ceza sahası sağ çaprazında buluşan Milto, çizgiye doğru indikten sonra geriye doğru pasını çıkardı. Geriden gelen Macico, topu önüne aldıktan sonra düzgin bir vuruşla ağlara gönderdi.

53' Sağ kanattan ortaya sokulan Messi'nin ceza yayı yanından yaptığı vuruşta Julio Cesar gole izin vermedi.

61' Inter farkı ikiye çıkardı. Sağdan Eto'o'nun ceza sahasına yaptığı ortada arka direkte Sneijder'ın kafa vuruşunda uzak köşeden auta doğru yönelen topu ilk iki golde asisti yapan isim olan Arjantinli Milito, kafayla tamamladı.

79' Barcelona'nın ceza ceza yayı önünde kazandığı frikikte barajı geçen topu sağ köşeden Julio Cesar çıkardı.

90+2' Pique'nin ceza sahasına gönderdiği pasta Pedro'nun rövaşata vuruşu Julio Cesar'da kaldı ve karşılaşma Inter'in 3-1 üstünlüğüyle sona erdi.


Ajansspor

Melancholy
04-21-2010, 11:57
http://i.ensonhaber.com/news/174190.jpg
(http://videonuz.ensonhaber.com/izle/inter-3-barcelona-1)

DİGİMAX
04-21-2010, 12:42
barca bu kez sert kayaya çarptı.rövanş çok ilginç olacak..

NOYAN
04-21-2010, 12:53
Mourinho Porto ile kupa almış, İnter'le de alır :)

GeNcO
04-21-2010, 12:58
Mourinho Porto ile kupa almış, İnter'le de alır :)



kupayı zaten mourinho alır :)