PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor derin bir nefes aldı


Melancholy
04-19-2010, 19:10
http://www.ajansspor.com/resim/mehmetyildiz_gssevinc.jpg


Ankaraspor maçı nedeniyle hükmen galibiyetle haftayı kapatan Sivasspor, düşme hattındaki rakiplerinin puan kaybettiği haftayı dn karlı takım olarak kapadı.

Turkcell Süper Lig'de 30. haftayı Ankaraspor maçı nedeniyle hükmen galibiyetle geçen Sivasspor, düşme potasındaki rakiplerinin puan kaybettiği haftadan en karlı çıkan takım oldu. Haftayı 3 puanla kapatan Sivasspor, maç yapmadan geçirdiği haftada düşme potasındaki rakiplerinin de puan kaybetmesiyle rahat bir nefes aldı.

Manisaspor'un evinde Galatasaray'a 2-1, Diyarbakırspor'un Ankara'da Kayserispor'a 3-0, Denizlispor'un ise dış sahada Antalyaspor'a 2-1 mağlup olduğu haftada hükmen galibiyetle hanesine 3 puan yazdıran kırmızı-beyazlı ekip, puanını 30'a çıkararak düşme hattından bir nebze uzaklaştı.

14. sıradaki Manisaspor ile puanını eşitleyen Sivasspor, 16. sıradaki Diyarbakırspor ile arasındaki puan farkını 6'ya, 17. sıradaki Denizlispor ile arasındaki puan farkını ise 9'a çıkardı.

Ligde bir dönem zor günler geçiren Sivasspor, son 4 haftada 6 puan toplayarak çıkışa geçti. Son 4 haftada Ankaraspor maçını hükmen kazanan Mesut Bakkal yönetimindeki Sivasspor, Gaziantepspor, Galatasaray ve Kayserispor gibi güçlü ekiplerle berabere kalmıştı.

Ligde son 4 haftaya 30 puanla, aynı puana sahip Manisaspor'un averajla gerisinde 15. sırada giren Sivasspor, 31. haftada Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak.

Beşiktaş maçının ardından, evinde Kasımpaşa'yı konuk edecek olan Sivasspor, 33. haftada Eskişehirspor ile deplasmanda karşılaştıktan sonra ligin son haftasında Ankaragücü ile iç sahada yapacağı maçla sezonu tamamlayacak.

Ajansspor