PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurtar'la yollar ayrıldı!


Melancholy
04-14-2010, 16:50
http://www.ajansspor.com/resim/guvenc_kurtar_08.jpg

Ligde kalma mücadelesi veren Diyarbakırspor'da sular bir türlü durulmuyor. Yeşil-kırmızılı ekibin teknik direktörü Güvenç Kurtar istifa etti..

MUSTAFA GÖKER / İHA

Turkcell Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Diyarbakırspor'da teknik direktör Güvenç Kurtar görevinden istifa etti. Kurtar'ın şehirden ayrılarak İstanbul'a gideceği ve orada bulunan Kulüp Başkanı Çetin Sümer'e istifasını sunacağı öğrenildi. Güvenç Kurtar, Ziya Doğan'ın kulüple yollarını ayırmasının ardından göreve getirilmişti. Bu arada, takımın başına ise geçtiğimiz haftalarda görevinden istifa eden Sportif Menajer Mehmet Budakın ile antrenör Kemal Zeydan'ın getirileceği de gelen bilgiler arasında.

-GÖNDERİLDİ İDDİASI-

Öte yandan Diyarbakırspor.org adresindeki habere göre ise Kurtar istifa etmedi, gönderildi. Kurtar'ın yerine ise Mehmet Budakın ile Kemal Zeydan ikilisinin getirilmesi için görüşmeler başladı. Kurtar'ın oynattığı futbol ve yanlış oyuncu tercihleri sonrasında yönetim tarafından kovulduğunun öne sürüldüğü haberde, Budakın ile Zeydan ikilisi büyük ölçüde anlaşıldığı kaydedildi.