PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kutlu Doğum haftası bugün başlıyor


Melancholy
04-14-2010, 12:50
http://www.haber10.com/images/news/199566.jpg



ANKARA - Kutlu Doğum Haftası, bugün başlayacak ve 20 Nisan'a kadar ''Onun Hayatı Kur'an'dı'' teması kapsamında, yurt içi ve yurt dışında çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Resmi açılış töreni bugün İstanbul'da gerçekleştirilecek hafta boyunca, terminal, otobüs durakları ve bilboardlara, ''Okumak, anlamak ve yaşamak için...'', ''Çağlara ve insanlığa'' mesajlarıyla ''Ey insanlar işte size Rabbiniz'den bir öğüt, kalplere bir şifa, inananlara rehber ve rahmet olan Kur'an geldi'' ayeti ile ''Sizin en hayırlınız Kur'an'ı öğreten ve öğrenendir'' hadisinin yer aldığı afişler asılacak.

Bugün İstanbul'da gerçekleştirilecek resmi açılış töreni de Başkanlığın ''www.diyanet.gov.tr'' internet sitesi ve uydu üzerinden kapalı devre televizyon sistemiyle canlı yayınlanacak.
Hafta dolayısıyla ''Hz. Peygamber ve Kur'an'' ile ''Kur'an ve Evrensel Mesajı'' konularının ele alındığı iki sempozyum düzenlenecek.

''Hz. Muhammed ve Kur'an Sempozyumu'' Muğla'da 15-16 Nisan'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.
Yurt içi ve yurt dışında birçok konferans ve panel düzenlenecek. Kocatepe Camisi avlusunda 16 Nisan Cuma günü Kutlu Doğum Aşı dağıtılacak.


http://www.haber10.com/images/source/aa.gif