PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alper Balaban hayatını kaybetti!


Melancholy
04-13-2010, 13:11
http://www.ajansspor.com/resim/alperbalaban_yakin.jpg


Almanya'nın Karlsruhe kentinde geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan eski Fenerbahçeli futbolcu Alper Balaban, bir hafta boyunca sürdürdüğü yaşam savaşını kaybederek 23 yaşında hayatını kaybetti.

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Alper Balaban geçirdiği trafik kazasının ardından sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti. Yaklaşık 1 haftadır yoğun bakımda tedavi gören ancak 5 gün önce beyin ölümü gerçekleşen Alper Balaban'ın tüm hayati fonksiyonlarının durduğu bildirildi. Alper Balaban'ın cenazesinin, Salı günü uçakla İstanbul Atatürk Havalimanı'na oradan da karayolu ile Sakarya'nın Pamukova İlçesi'ne getirilerek defnedileceği öğrenildi. Bir dönem Fenerbahçe'de de top oynadıktan sonra Türkiye'de çeşitli kulüplerde futbol yaşantısını sürdüren Alper Balaban Almanya'da bir hafta önce özel otomobili ile geçirdiği kazanın ardından beyin kanaması geçirmiş ve hastanede tedavi altına alınmıştı.

-FENERBAHÇE'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI-
Fenerbahçe Kulübü de resmi İnternet sitesinden Alper Balaban için başsağlığı mesajı yayınladı. Siteden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Almanya'nın Karlsruhe kentinde geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan, Profesyonel Futbol ve PAF takımlarımızın eski oyuncularından Alper Balaban'ın, yaklaşık 1 haftadır tedavi gördüğü hastanede, bugün yaşamını yitirdiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Alper Balaban'a Tanrı'dan rahmet, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz."

Ajansspor