PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vural ; Türkiye’nin Barcelona’sıyız


Melancholy
04-12-2010, 11:58
http://kralspor.ensonhaber.com/resimler/vural_1.jpg

Ankaragücü'nün 2-0 yenen Kasımpaşa'da teknik direktör Yılmaz Vural "Biz Türkiye'nin Barcelona'sıyız" açıklamasını yaptı.


Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Turkcell Süper Lig'de Ankaragücü'nü 2-0 yenen takımına övgüde bulunarak, "Bana göre Türkiye'nin Barcelona'sı sanırım Kasımpaşa'dır" dedi.
Vural, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında puan cetvelinde alt bölgeden kurtulmak adına Ankaragücü mücadelesinin bir dönüm maçı olduğunu kaydederek, "Futbolda kazanmak adına her şeyi yaptık. Çok önemli bir rakip karşısında önemli bir sınav verdik. Bu 3 puan çok önemliydi. Futbolcularımı kutluyorum. Bana göre Türkiye'nin Barcelona'sı sanırım Kasımpaşa'dır. Keyif veren bir takımız. Oyuncularımı böyle bir unvanla ifadelendirmek istiyorum" diye konuştu.
Vural, hakem İlker Meral'in sakatlanmasıyla maçı yöneten 4. hakem Serdar Karakaş'ın başarılı bir maç çıkardığını belirterek, "Maçın başında bir şanssızlık oldu. Oyunun 1,5 dakikası geride kalmıştı ve hocamız sakatlandı. Futbolcum İsa 19 yaşında. O da Turkcell Süper Lig'de ilk defa oynayacaktı. Serdar hocamız erkenden Turkcell Süper Lig'de şans bulması belki yetenekli bir hocanın lige kazandırılması anlamında önemli oldu. Camiamıza hayırlı olsun. Lige kötü başlayan bir takım olarak, kümede kalma adına bugün nokta koyduk. Hedefimiz bundan sonra ligi ilk 10 içinde bitirmek olacaktır" şeklinde konuştu.
Ankaragücü Teknik Direktörü Roger Lemerre, Kasımpaşa karşısında aldıkları 2-0'lık mağlubiyetin ardından takımını eleştirdi. Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısına "Mağlubiyet hiçbir zaman hoş karşılanmaz" şeklindeki ifadeyle başlayan Lemerre, "Belki de Ankaragücü'nün bugün sahaya çıkarken birazcık ayakları yere değmiyordu. Kasımpaşa karşısındaki bu mağlubiyet bizi yeniden kendimize döndürdü. Bir maçın 10 dakika sürmediğini herkesin bilmesi gerekir. Burada takımıma verebileceğim en iyi kredi, ilk 10 dakikadır" diye konuştu.
Karşılaşmada ilk 10 dakikanın ardından Kasımpaşa'nın oyuna daha iyi adapte olduğunu kaydeden Lemerre, "İlk yarıda bizi zor durumlara düşürdükleri dakikalar oldu. Rakibimiz bizden daha iyiydi. Sezon sonuna yaklaştığımız bu haftalarda yeniden çalışmaya başlamamız lazım. 2-0'dan sonra yeniden çalışmalara başlamak çok kolay olmayacak, fakat ligi daha iyi bir yerlerde bitirmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.
Ligin kalan kısmında öncelikli olarak hedeflerinin puanlar almak olduğunu ifade eden Lemerre, "Birinci liglerde her zaman puanlar almak amaçtır. Hem taktik hem teknik plan üzerinde bundan sonra çok daha iyi performans gösterip iyi sonuçlar için elimizden geleni yapacağız" diyerek sözlerini tamamladı.


ensonhaber