PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kasımpaşa : 2 Ankaragücü : 0


Melancholy
04-11-2010, 22:14
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_hx_CenkIsler_Sevinc001.jpg
Paşalar gibi


Küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen Kasımpaşa ile Ankaragücü, İstanbul'da karşı karşıya geldi. Golcü bir takım olarak dikkatleri çeken ev sahibi Kasımpaşa, mücadeleden 2-0'lık galibiyetle ayrılarak 11. sıraıya kadar yükseldi.



Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısında Cenk İşler'in golüyle 1-0 öne geçen Kasımpaşa, ikinci yarıda diğer golcü ismi Şahin ile farkı ikiye çıkardı ve rahatladı. Son dakikalarda yediği gollerle önemli puanlar kaybeden lacivert beyazlılar, bu kez aynı sonla karşılaşmadı ve mücadeleyi 2-0 galip tamamlayarak 36 puana yükseldi, Ankaragücü ise 33 puanda kaldı. Yılmaz Vural'ın öğrencileri bu galibiyetle rakibi Ankaragücü ve Antalya'yı da geride bırakıp 11. sıraya kadar yükseldi.

HAKEM İLKER MERAL SAKATLANDI
Bu arada karşılaşmanın 2. dakikasında hakem İlker Meral sakatlandı. Sol bacak adalesinde çekme oluşan Meral mücadeleyi durdurup saha kenarına gelirken, iki takımın sağlık ekibi Meral'in durumunu kontrol etti. Ayağındaki acı geçmeyen Meral'in maça devam edemeyeceğine karar verilirken, karşılaşma 6 dakikalık duraksamanın ardından 4. hakem Serdar Karakaş'ın yönetiminde devam etti. İlk yarı sonunda karşılaşmanın ilk bölümüne en az 5 uzatma dakikası eklendi.

KASIMPAŞA-ANKARAGÜCÜ: 2-0
STAT: Recep Tayyip Erdoğan
HAKEMLER: İlker Meral (Dk. 8 Serdar Karakaş), Serdar Diyadin, Arkın Akgöl

KASIMPAŞA: Murat Şahin, Keller, Merthan, Barış, Ergün, Yekta (Dk. 89 Yasir), Koray, Murat Erdoğan, Sancak, Cenk (Dk. 88 İsa), Şahin (Dk. 85 Ali Güneş)

ANKARAGÜCÜ: Serkan, Geremi, Koray, Rajnoch, Elyasa (Dk. 67 Murat), Mehmet (Dk. 46 Bilal), Hürriyet, Sapara (Dk. 75 Kağan), Rothen, Vassell, Vittek

GOLLER: Dk. 34 Cenk, Dk. 59 Şahin(Kasımpaşa)
SARI KARTLAR: Dk. 32 Merthan, Dk. 62 Yekta (Kasımpaşa), Dk. 62 Rothen, Dk. 64 Elyasa (Ankaragücü)


ligtv