PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gençlerbirliği : 0 Bursaspor : 0


Melancholy
04-11-2010, 22:11
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_ca_Uzgun_Taraftar001.jpg

Liderin Gençler kabusu



Turkcell Süper Lig'de son haftalara lider olarak giren Bursaspor, ilk yarıda evinde yenildiği Gençlerbirliği karşısında bu kez de 0-0'lık bir beraberlik elde etti ve Fenerbahçe'nin puan farkını 1'e indirmesini engelleyemedi.




Sahasında 2-1 yenildiği Gençlerbirliği karşısına Ömer ve Ozan gibi çok önemli iki isminden yoksun giden Bursaspor, ilk yarıda Sercan ile önemli bir fırsatı kullanamadı. İkinci yarıda gol için baskısını artıran liderin karşısına bu kez de kırmızı siyahlıların kalecisi Serdar çıktı. Çok kritik iki kurtarış yapan tecrübeli eldiven maçın 0-0 bitmesini sağlayan isim oldu.
Son iki deplasmanda 5 puan kaybeden Bursaspor, bu beraberlik sonrası 62 puana yükseldi. Böylece haftayı Ankaraspor galibiyetiyle kapatacak olan Fenerbahçe, liderle arasındaki puan farkını 1'e indirecek. Gençlerbirliği ise 40 puana yükseldi.
GENÇLERBİRLİĞİ-BURSASPOR: 0-0
STAT: 19 Mayıs
HAKEMLER: Fırat Aydınus, Volkan Narinç, Nihat Mızrak
GENÇLERBİRLİĞİ: Serdar, Cem, Orhan, Aykut, Murat Kalkan, Hurşud (Dk. 87 Serkan), Tozo, Vranjes (Dk. 73 Kerem), Kahe (Dk. 73 Burhan), Mustafa, Mendonça
TEKNİK DİREKTÖR: Thomas Doll
BURSASPOR: İvankov, Ali Tandoğan, Zapotocny, İbrahim, Mustafa Keçeli, Batalla (Dk. 74 Bekir), Hüseyin, Ergiç (Dk. 77 Leo), Volkan, Turgay, Sercan (Dk. 82 İsmail)
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam


SARI KARTLAR: Tozo, Cem Can, Leo, Aykut

ligtv