PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte gerçek F.Bahçeli!


Melancholy
04-08-2010, 19:13
Sarı-Lacivertli taraftarlar bir kez daha Diego Lugano'ya hayran olacak...

http://im.htspor.com/2010/04/08/506492_detay.jpg?1270742640

HTSPOR.COM / DIŞ HABERLER / İnanç ERGÜLEN

Fenerbahçe'nin Uruguaylı yıldızı Diego Lugano, kendisine ait internet sitesinde oldukça çarpıcı açıklamalar yaptı. Her maçta ortaya koyduğu yürekten mücadeleyle taraftarların sevgilisi haline gelen Lugano, Fenerbahçe'den asla ayrılmayacağını söyledi. Lugano, "Hayatta paradan daha önemli şeyler de vardır. Ben şu anda Fenerbahçe'de çok mutluyum. Maddi anlamda da burada kazandığımdan çok ama çok daha iyi bir teklif sunmaları gerekir ki Türkiye'den ayrılayım" diye konuştu.
Ailesi ve kendisinin İstanbul'da çok mutlu olduklarını vurgulayan 'gladyatör' lakablı oyuncu, "Keyfimiz çok yerinde. Ayrıca takım ve taraftarlar arasında çok seviliyorum ve iyi bir ismim var. Sevilmek ve bana saygu duyulduğunu hissetmek gerçekten çok güzel. Ayrıca ekonomik anlamda da imkanlarım çok iyi. Buradaki tüm koşullar kendimi rahat hissetmemi sağlıyor. Bu nedenle bana gelecek teklifin tüm bunları aşacak nitelikte olması gerekir" ifadelerini kullandı.
Lugano ayrıca Dünya Kupası'nda oynayacak olmanın kendisini fazlasıyla heyecanlandırdığını da ifade ederek konuşmasını şöyle noktaladı: Güney Afrika'da mücadele edecek olmak benim için harika bir duygu. Ancak orada oynamak için bir çekincem yok. Çok iyi hazırlanıyorum. Ama burada da terimin son damlasına kadar mücadele etmem gerek. Sonuçta benden büyük beklentiler var. Orayı düşünüyorum ama Fenerbahçe'yi de düşünmem lazım.

_SoN_
04-08-2010, 19:17
Bu adam değilmiydi parayı çok istediği için imza atmayan,daha sonra takım bulamayınca utanmadan geri gelip sözleşme yapan.

Hiçmi utanmıyorlar arkadaş.