PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor : 1 Galatasaray : 1


Melancholy
04-05-2010, 22:07
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_sm_machaber.jpg

Aslan intihar etti



Turkcell Süper Lig'de oynadığı son 4 maçta üç mağlubiyet alarak liderlikten 4. sıraya kadar gerileyen Galatasaray, Sivasspor deplasmanında da gülemedi. Uzatmalara 1-0 galip giren sarı kırmızılılar, 91. dakikada Mehmet Yıldız'ın attığı golle beraberliğe razı oldu ve şamipyonluğun bir adım daha uzağında kaldı.




İki takım açısından da büyük bir önem taşıyan mücadeleye 4 tane defansif orta saha ile başlayan Galatasaray'ın oyunu tutması bekleniyordu. Ama ilerideki Keita ve Giovani ikilisinin top tutamaması Ayhan, Mustafa, Mehmet ve Barış'ın üzerindeki baskıyı artırdı. ancak yaratıcı oyuncu eksiğinde sahneye çıkan Ayhan, 17. dakikada Barış'ı harika bir pas verdi, o da Akın ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu affetmedi. İlk bölümde Hakan balta'nın tedirginliği nedeniyle sağ kanattan yüklenen ev sahibi Sivasspor, 22. dakikada Musa ile gole çok yaklaştı. Ancak Aykut inanılmaz bir kurtarışla skora denge gelmesini engelledi.


Gio ve Keita ile hızlı ataklara çıkan Galatasaray, özellikle 40. dakikada Fildişili oyuncusuyla gole çok yaklaştı. Ancak Akın ile karşı karşıya kalan Keita çok kötü bir vuruşla farkı ikiye çıkaramadı. 44. dakikada ise Keita, Yasin'den kaptığı topla ceza sahasına girdi, ancak bu kez de pas tercihini çok kötü kullandı, defansın uzaklaştıramadığı top Gio'nun önünde kaldı, onun vuruşunda da top direğe çarparak auta gitti.
İkinci yarıda ise akılda kalan tek pozisyon Hayrettin'in dilinin boğazına skaçtığı pozisyondu. Herkesin yüreğinin ağzına geldiği pozisyonda tecrübeli futbolcu hastaneye kaldırılırken, önemli birşeyinin olmaması güzel bir haber oldu. Cihan ve Musa ili iki kez gole yaklaşan kırmızı beyazlılar, bu fırsatları harcadı. Ama 91. dakikada Faruk'ın 40 metreden attığı şutu Aykut sektirdi ve Mehmet Yıldız, sarı kırmızılı takımın hayallerini yıkan gole imza attı.
Üstüste 5. maçından da galibiyet çıkaramayan Galatasaray, haftayı 1 puanla kapattı ve zirvenin 7 puan gerisinde kaldı. bu arada uzatma dakikalarında Barış da kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

SİVASSPOR-GALATASARAY



STAT: 4 Eylül
HAKEMLER: Halis Özkahya, Cem Satman, İsmail Köse

SİVASSPOR: Akın, Abdurrahman, Yasin, Sedat, Hayrettin (Dk. 53 Faruk), Kadir, Musa, Cihan, Keita (Dk. 77 Agbetu), Erman (Dk. 46 Kamanan), Mehmet Yıldız
TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal

GALATASARAY: Aykut, Sabri, Neill, Servet, Hakan, Barış, Mustafa Sarp (Dk. 84 Elano), Mehmet Topal, Ayhan, Giovani, Keita (Dk. 69 Jo)
TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard

GOLLER: Dk. 17 Barış, Dk. 91 Mehmet Yıldız
SARI KARTLAR: Sedat, Murat, Neill, S.Keita
KIRMIZI KART: Barış

ligtv

NOYAN
04-05-2010, 22:38
Galatasaray için bu sene bitti.

MetinCeylan
04-05-2010, 23:43
Galatasaray'ın dalga gecilcek hali kalmadı artık :D

hayko
04-06-2010, 13:08
mehmet yıldız yine seklini yaptı golünü attı :D