PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiye attıkça Hiddink kazanacak


Melancholy
04-04-2010, 22:53
http://kralspor.ensonhaber.com/resimler/kazan.jpg



Hiddink'in her galibiyet için 300 bin Euro kazanacağını iddaa edildi.


Milli Takım’ın 2012 Avrupa Şampiyonası’nda A Grubu’ndaki rakiplerden Azerbaycan’da bir internet sitesi, Ay-Yıldızlılar’ın yeni çalıştırıcısı Guus Hiddink’in kazanacağı parayla ilgili ilginç rakamlar ortaya attı.

Azerisport.com sitesi, Rusya’da yılda 7 milyon Euro kazanan Hiddink’in Türkiye ile 4 milyon Euro’ya el sıkıştığını ancak prim ve bonuslarla gelirini katlayacağını iddia etti.

HER GALİBİYET İÇİN 300 BİN EURO

Almanya, Avusturya, Belçika, Kazakistan ve Azerbaycan’ın da bulunduğu A Grubu’nda Milli Takımımız’ın başında olacak Hollandalı teknik adamın eleme karşılaşmalarında elde edilecek her galibiyet için 300 bin Euro kazanacağını öne süren azerisport.com, Hiddik’in Ay-Yıldızlılar’ın EURO 2012 vizesi alması durumunda bonus olarak 2 milyon Euro, şampiyon olunması halinde de 5 milyon Euro alacağını yazdı.

MAAŞI 100'DE 30 ARTACAK

63 yaşındaki teknik direktörün tüm first-class uçuşlarının federasyon tarafından karşılanacağını belirten internet sitesi, ailesi İstanbul’a gelinceye kadar hocanın Çırağan Sarayı’nda konaklayacağını takipçilerine duyurdu. Azeri spor sitesi, Türkiye Futbol Federasyonu’yla 2+2 yıllık mukaveleye imza atan Guus Hiddink’in opsiyonunu kullanması halinde maaşında yüzde 30’luk bir artış olacağını da dile getirdi.

HT