PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kartalspor : 2 Kocaelispor : 1


Melancholy
04-04-2010, 22:41
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_q3_kocaeli_kartal01.jpg



Ve Körfez'de güneş battı...


Bir zamanların efsane takımı Kocaelispor'un Bank Asya 1. Lig'deki çilesi sona erdi !.. 29. haftada da puan alamayan Körfez ekibinin düşmesi matematiksel olarak kesinleşti !..



Ligde 12 haftadır galibiyet alamayan ve TFF 2. Lig'e doğru önlenemeyen bir düşüş yaşayan Kocaelispor, Kartalspor'a da 2-1 mağlup oldu ve kesin olarak bir alt kümeye gitti.

Maçın 12. dakikasında Tolga Çavdar'ın golüyle 1-0 geriye Körfez ekibi, 47. dakikada Ali Bayraktar'la skora dengeyi getirdi. Ancak 88. dakikada sahneye çıkan Tayfun Seven, Kocaeli'yi yıkan isim oldu: 2-1.

Bu sonucun ardından Kartalspor puanını 38'e çıkarırken Kocalispor 14 puanla yine ligin son sırasında yer aldı.

KULÜBEDE KIRMIZI KART
Kartalspor'un attığı 2. golden sonra, Kocaelispor yedek kulübesine, hemen arkasındaki kapalı tribünden bazı taraftarlar laf attı. Kocaelispor'un yedek kulübesinde bulunan futbolcular taraftarlara yanıt verince tribünde bir anda gerginlik yaşandı. Yaşanan gerginlikte Kartalsporlu 3 taraftarın polis tarafından gözaltına alındığı görülürken, karşılaşma 5 dakika duraksadı.

Karşılaşmanın hakemi, Kocaelispor yedek kulübesinde bulunan Serdar Topraktepe, Uğur Durmuş ve Ercan'a kırmızı kart gösterdi.

KARTALSPOR 2 - KOCAELİSPOR: 1

Stat: Kartal
Hakemler: Çağatay Şahan, Engin Gökçe, Ejder Yapıcı

Kartalspor: Oğuz, Hamza, Emre (Dk. 75 Uğur), Mehmet Kahraman, Mehmet Uslu, Tolga (Dk. 73 Muhammet), Selçuk, Okan (Dk. 62 İbrahim), Efecan, Tayfun, Yakubu

Kocaelispor: Metin, Ercan (Dk. 58 Ali Çamdalı), Aydın, Murat, Atahan, Gökhan, Onur (Dk. 58 Uğur Taşdemir), Ali Cansun (Dk. 83 Adem), Ali Bayraktar, Uğur Yasan, Erkan Goller: Dk. 12 ve Dk. 88 Tayfun(Kartalspor), Dk. 47 Ali Bayraktar(Kocaelispor)

Kırmızı Kartlar: Dk. 90 Serdar Topraktepe, Dk. 90 Uğur Durmuş, Dk. 90 Ercan(Kocaelispor)

Sarı Kartlar: Dk. 70 Emre, Dk. 86 Mehmet Uslu(Kartalspor), Dk. 78 Murat, Dk. 80 Ali Cansun, Dk. 90 Aydın(Kocaelispor)

ligtv