PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Diyarbakır : 1 Gaziantepspor : 3


Melancholy
04-04-2010, 22:31
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_sl_Diyarbakakir_Antep001.jpg




Diyar'ı Jorginho yıktı




Ligde düşme hattından bir an evvel çıkmayı isteyen Diyarbakırspor'un yüzü bir türlü gülmüyor! Diyarbakırspor cezası nedeniyle Ankara'da ve seyircisiz oynadığı maçta Gaziantepspor'u konuk ederken, rakibine 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı.


Diyarbakırspor maça 1. dakikada Bebbe ile bulduğu golle 1-0 önde başladı. Golden sonra ise konuk ekip oyunun kontrolünü tamamıyla eline aldı ve 30. dakikada Jorginho'nun attığı golle maça eşitlik geldi. Gaziantespor ikinci yarıda da oyun üstünlüğünü koruyan taraf oldu. Kırmızı-Siyahlılar 58. dakikada Brezilyalı futbolcusu Jorginho'nun ayağından bulduğu ikinci golle de öne geçen takım oldu.
Son dakikaları büyük bir heyecan içerisinde geçen maçta Gaziantepspor Erman ile bir gol daha bularak maçın skorunu 3-1'e getirdi ve müsabaka bu sonuçla sona erdi.
Bu sonucun ardından Gaziantepspor puanını 37'e yükseltirken, Diyarbakırspor 24 puanda kaldı.

DİYARBAKIRSPOR: 1 GAZİANTEPSPOR: 3

Stat: Yenikent ASAŞ
Hakemler: Tolga Özkalfa, Süleyman Özay, Alper Ulusoy

Diyarbakırspor: Metin, Adnan, Ümit (Dk. 39 Martinoviç), Baki, Celalettin, Tjikuzu, Barış, Burak (Dk. 78 Stankovski ), Erdal (Dk. 84 Djite ), Musa, Bebbe

Gaziantepspor: Mahmut, Serdar, Tolga (Dk. 73 Tomas), Deumi, De Souza, Murat, Zurita, Jorginho, Erman (Dk. 86 Hakan ), Julio Sezar, Beto (Dk. 69 Ahmet )

Goller: Dk. 1 Bebbe (Diyarbakırspor), Dk. 31 ve Dk. 57 Jorginho, Dk. 83 Erman (Gaziantepspor)
Sarı kartlar: Dk. 36 Bebbe, Dk. 62 Erdal, Dk. 81 Baki (Diyarbakırspor), Dk. 82 Erman (Gaziantepspor)

ligtv