PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte Galatasaray'da topun ağzındaki futbolcular..


Melancholy
03-31-2010, 10:55
http://images.ensonhaberim.com/resimler/diger/polat_kukreyecek.jpg




İşte Galatasaray'da topun ağzındaki futbolcular..


Ezeli rakibi Fenerbahçe'ye yenilerek şampiyonluk yarışında ağır bir darbe alan, Galatasaray'da Başkanı Adnan Polat’ın keyfi iyice kaçtı. Sarı-kırmızılı takımın son 4 maçta 3 mağlubiyet alarak, şampiyonluk yarışında rakiplerinin gerisine düşmesini kabullenemeyen Polat, kolları sıvadı.

POLAT KÜKREYECEK

Üç kulvarda 4 kupa hedefiyle yola çıkan, ancak ligin 27. haftası sonunda Şampiyonlar Ligi biletini bile zora sokan Aslan’ın içinde bulunduğu tehlikenin farkında olan Başkan Polat, bugünden itibaren sık sık Florya’ya çıkarma yapacak. Polat, kalan 7 hafta öncesi, “Arkamıza değil, önümüze bakalım. 7 maçta sizlerden özveri bekliyorum. Aksi durumda hep beraber ağır bedeller öderiz” diyerek, teknik heyet ve futbolculara, ültimatom verecek.

RAPOR İSTEYECEK

Mart ayında Sportif A.Ş. ile Futbol A.Ş.’nin birleşme operasyonu ve başkanlık seçimi yüzünden Florya’dan uzak kalan Adnan Polat’ın, problemleri tek tek masaya yatırarak, çözüm yolları arayacağı bildirildi. Teknik Direktör Frank Rijkaard’a destek vermeye devam edecek olan Polat’ın ilk planda Hollandalı hocadan kapsamlı bir rapor isteyeceği öğrenildi.

JO VE ELANO YOLCU

Ayağa kalkma operasyonunu Rijkaard’la birlikte gerçekleştirmek isteyen Galatasaray Başkanı, takımla ilgili sert önlemleri gündeme getirecek. Neill ve Keita dışındaki yabancılardan memnun olmayan Adnan Polat’ın özellikle Dünya Kupası finallerini düşünerek sakatlanmaktan korkan Elano ile gece alemlerine dalan Jo’ya tepkili olduğu ifade edildi.

Polat’ın, Elano ve Jo’nun ciddi biçimde uyarılmasını istediği, kalan 7 maçta toparlanmamaları halinde bu oyuncularla yolların ayrılacağı vurgulandı. Derbiden sonra arkadaşlarıyla evinde parti düzenleyen ve gürültü yüzünden karakolluk olan Jo’nun bu davranışına sinirlenen Polat’ın, Brezilyalı yıldızı büyük olasılıkla defterden sildiği belirlendi.

TAKIMI TOPARLA TALİMATI

Kaptan Arda ve takımın tecrübeli isimleri de Polat tarafından uyarılacak. Polat’ın, Arda’ya, “Takımı en kısa sürede toparla” diyeceği; Ayhan, Emre Aşık ve Servet gibi deneyimli oyuncularına da, “Ligin en kritik dönemine girdik. Taşın altına elinizi sokun” mesajını ileteceği belirtildi.

ensonhaber/kralspor

DİGİMAX
03-31-2010, 11:23
şu servet ve m.topaldanda kurtulun bi zahmet...