PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dünya'da sadece 6 tane var ! Türk Telekom Arena


Melancholy
03-30-2010, 20:33
http://img.mynet.com/ho/spor/telekomarena.jpg


Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın 2010-2011 sezonun ikinci yarısında kullanıma geçeceğini müjdelediği Türk Telekom Arena'nın inşaatı giderek yükseliyor.

Galatasaray Spor Kulübü'nün Seyrantepe Spor Kompleksi içerisindeki 52 bin kişilik stadı Türk Telekom Arena'nın inşaatında sona geliniyor. 2010-2011 sezonun ikinci yarısında kullanıma geçeceğini müjdelediği stadın kaba inşaatının tamamlanmasının ardından, TEM otoyoluna bakan kısmında yer alan tribün inşaatı da giderek yükseliyor. İnşaatı başladığında, sadece bayrakların görünebildiği stat, artık TEM otoyolundan rahatlıkla izlenebiliyor.

DÜNYADA SADECE 6 ÖRNEĞİ VAR

Türk Telekom Arena, Türkiye' de örneği bulunmayan ve dünyada ise sadece 6 statta bulunan açılır-kapanır bir çatıya sahip olacak. Bu sistem sayesinde stat tamamen
kapatılıp bir salon haline çevrilebilecek. Stadın ikinci kat tribünleri dalgalı şekliyle ayrı bir imaj yaratarak, taraftarın çıkardığı sesi bir uğultu olarak sahaya geri yansıtması özelliği de, Türk Telekom Arena'nın dünyadaki ender statlardan biri olmasını sağlayacak.


İŞTE ASLANTEPE'DEN SON GÖRÜNTÜLER (GALERİ) (http://aktuel.mynet.com/galeri/spor/turkiye-den-futbol/turk-telekom-arena-turk-telekom-arena/5583/141634/sayfa/1/)

Melancholy
03-31-2010, 15:52
http://www.sporx.com/images/1/29/6119_B_insaat.jpg

Yüzde 90'ı tamamlandı!

Türk Telekom Arena Spor Kompleksi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Türk TelekomSpor Kompleksi'nde kaba inşaatın önümüzdeki günlerde tamamen bitmesi beklenirken, yetkililerden aldığımız bilgiye göre şu anda kaba inşaatın yüzde 90'ı bitmiş durumda. Arena İnşaat alanında şu anda üst çatı sistemini tutucak olan V kolonlar yerleştiriliyor. Ayrıca yine ana çatı aksamını tutucak olan kolonlar da iki hafta içerisinde yerleştirilecek. sporx

DİGİMAX
03-31-2010, 21:44
inşallah bu bugünkü futbolcuların en az yarısı oraya giremez..