PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Karşıyaka : 0 Kardemir Karabükspor : 0


Melancholy
03-29-2010, 22:38
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_hh_Karabuk_Karsiyaka01.jpg



Karabük fırtınası İzmir'de duruldu!



Bank Asya 1. Lig'de önüne geleni deviren ve Süper Lig'e yükselmek için gün sayan Karabükspor, Karşıyaka deplasmanından bu kez istediğini alamadı!..




Bank Asya 1. Lig'de 28. haftanın kapanış maçında Karşıyaka'ya konuk olan lider Karabükspor, karşılaşmadan 0-0'lık eşitlikle ayrıldı.

Geçen hafta zorlu Buca deplasmanından kayıpsız dönen Karabükspor, play-off mücadelesi veren Karşıyaka karşısında istediği sonucu alamazken İzmir deplasmından 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı. Öte yandan Karşıyaka'nın yeni teknik direktörü Erdoğan Arıca, böylece çıktığı ilk sınavdan puanla ayrıldı.
Bu sonucun ardından 64 puana yükselen Karabükspor, ikinci Bucaspor'la arasındaki farkı 9'a çıkararak Süper Lig yürüşüyünü sürdürdü. 44 puana yükselen Karşıyaka ise play-off şansını devam ettirdi.

Ligin en fazla gol atan ekibi olan lider Kardemir Karabükspor, bu sezon Konyaspor ve Giresunspor müsabakalarının ardından 3. maçta gol atamadı. Karabük temsilcisi en son 19. haftada Giresunspor ile golsüz berabere kalmıştı.

KARŞIYAKA: 0 - KARDEMİR KARABÜKSPOR: 0

Stat: Altay Alsancak
Hakemler: Yunus Yıldırım, Gökhan Ercan, Emin Yıldırım

Karşıyaka: Ramazan, Volkan (Dk. 46 Ayhan), Gurur, Fuat, Serkan, Timuçin (Dk. 76 Mutlu), Kıvanç, Taha, Köksal (Dk. 60 Erçağ), Emrah, Okan

Kardemir Karabükspor: Ferhat, Engin, Bülent Bal, Muhammed, Ömer, Şenol, Hakan, Wasswa, Sertan (Dk. 46 Burak), Yasin (Dk. 90+1 Aydın), Emenike (Dk. 85 Ferdi)

Sarı Kartlar: Dk. 58 Ayhan, Dk. 68 Timuçin(Karşıyaka)

ligtv