PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gaziantepspor : 2 Sivasspor : 2


Melancholy
03-28-2010, 21:04
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_il_demir12.jpg




Sivas son nefeste



Küme düşme hattından kurtulma mücadelesi veren Sivasspor Gaziantepspor karşısında 1 puanı son dakikada kurtardı. Yiğidolar 2-1 geride götürdüğü maçın son dakikasında bulduğu golle beraberliği yakaladı.



Teknik direktörlük görevine Mesut Bakkal'ı getiren Sivasspor Gaziantep karşısında istediği futbolu sahaya yansıtamamasına rağmen 1 puanı kurtarmasını bildi. Ev sahibi Gaziantepspor'un gollerini getiren isim Júlio Cesar Souza olurken, Sivasspor'un golleri Musa ve Cihan'dan geldi. Gaziantepspor bu sonucun ardından puanını 34'e, Sivasspor ise 25'e çıkarttı.

MAÇTAN SONRA OLAY ÇIKTI
Sivasspor'un 90+4'te Cihan'ın attığı golle 2-2 berabere sona eren maçın ardından olaylar çıktı. Ev sahibi Gaziantepspor'un 2-1 önde girdiği uzatma dakikalarında, konuk Sivasspor'un beraberlik golünün gelmesine ve hakem Kamil Abitoğlu'nun atışı tekrarlatmasına tepki gösteren Gaziantepsporlu taraftarlar maçın bitimiyle birlikte sahaya atladı. Yaklaşık 100 kişinin sahaya girmesine özel güvenlik ile Çevik Kuvvet birimleri müdahale ederken, tribünlerdeki taraftarlar ise koltukları kırarak sahaya atmaya başladı. Olayların büyümesi üzerine Çevik Kuvvet ekipleri tribünlere girerek, taraftarlara sert müdahalede bulunup, stadın dışına çıkardı. Tribündeki seyircilerin koltukları kırıp sahaya attığı sırada bir taraftar ve bazı güvenlik kuvvetleri başlarından yaralandı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polislerin ve özel güvenlik güçlerinin müdahalesiyle olaylar daha da büyümeden yatıştırıldı. Bir grup taraftar ise stadı terk etmeyerek, yönetim ve teknik direktör Jose Coucerio aleyhine tezahüratta bulundu. Gaziantepspor kafilesi ve Sivasspor kafilesi, yoğun güvenlik önlemleri altında Kamil Ocak Stadını terk etti. Olaylarla ilgili olarak bazı taraftarların gözaltına alındığı öğrenildi.

GAZİANTEPSPOR-SİVASSPOR: 2-2
STAT: Kamil Ocak
HAKEMLER: Kamil Abitoğlu, Bülent Gökçü, İsmail Şencan

GAZİANTEPSPOR: Mahmut, Zurita, Jorginho (Dk. 87 Mehmet Yozgatlı), Deumi, Serdar Kurtuluş, Erman Özgür, Beto (Dk. 70 Ahmet Arı), Tolga, Olcan (Dk. 84 İbrahim Ferdi), Ivan, Julio Cesar De Souza

SİVASSPOR: Petkoviç, Sedat Bayrak, Murat (Dk. 68 Faruk Bayar), Musa Aydın, İbrahim Dağaşan (Dk. 46 Kadir Pekmezci), Mehmet Yıldız, Erman Kılıç (Dk. 51 Kamanan), Cihan, Yasin Çakmak, Abdurrahman, Keita

GOLLER: Dk. 9, Dk. 45+5 Julio Cesar De Souza (Gaziantepspor), Dk. 15 Musa Aydın, Dk. 90+4 Cihan (Sivasspor)

SARI KARTLAR: Dk. 4 İbrahim Dağaşan, Dk. 74 Sedat Bayrak (Sivasspor), Dk. 90+3 Ahmet Arı (Gaziantepspor)

ligtv