PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ç.Rizespor : 2 Kartalspor : 1


Melancholy
03-27-2010, 23:58
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_jm_rizemac.jpg



Rize nefes aldı



Bu sezona Süper Lig hedefiyle başlamasına rağmen, bir türlü istikrarı yakalayamayan ve düşme hattının hemen üzerinde yer alan Ç.Rizespor, Kartalspor'u son dakikalarda bulduğu golle 2-1 mağlup etti ve rahat bir nefes aldı.



Geçtiğimiz hafta Konya deplasmanında uzatmalarda beraberliği kurtaran Rizespor, Kartal karşısında Engin ile öne geçerken, konuk ekip ikinci yarının ilk dakikasında Yakubu ile skora dengeyi getirdi. Korkulu rüya görmemek için mutlaka maçtan 3 puanla ayrılması gereken mavi yeşilli ekip, 82. dakikada Kenan'ın şık golüyle öne geçti ve maçı 2-1 kazanmayı başardı. 5 hafa sonra üç puanla tanışan Rizespor, puanını 35'e çıkarıp rahat bir nefes aldı. Kartal ise kötü deplasman performansını sürdürdü ve 35 puanda kaldı.

ÇAYKUR RİZESPOR: 2 - KARTALSPOR: 1

Stat: Yeni Rize
Hakemler: Fethi Serkan Koçak, Ömer Faruk Yeşil, Özgür Fatih Kalaycı

Çaykur Rizespor: Zafer, Hasan Yiğit, Ulaş, Murat Ocak, Ersin, Hasan Üçüncü (Dk. 76 Kemal ), Engin, Mehmet Sedef (Dk. 69 Mesut ), Kenan, Çağrı (Dk. 54 Özgürcan), Riberio,

Kartalspor: Oğuz, Hamza, Serkan, Mehmet Kahriman, Mehmet Uslu, Tolga (Dk. 74 İbrahim ), Selçuk, Muhammed (Dk. 87 Kaan ?), Efecan, Tayfun, Yakubu

Gol: Dk. 2 Engin, Dk. 83 Kenan (Çaykur Rizespor) Dk. 46 Yakubu (Kartalspor)
Sarı Kartlar: Dk. 25 Ulaş, Dk. 61 Kenan, Dk. 63 Hasan Üçüncü, Dk. 85 Kemal, Dk. 90 Özgürcan (Çaykur Rizespor) Dk. 21 Tolga, Dk. 28 Serkan, Dk. 45 Hamza, Dk. 78 Tayfun (Kartalspor)

ligtv