PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul B.Ş.B : 2 Bursaspor : 1


Melancholy
03-26-2010, 22:14
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_yy_ibb_sevinc01.jpg



Lider 'Avcı'sı!



MAÇTAN KARELER İÇİN TIKLAYIN (http://ligtv.com.tr/Galeri.aspx?g=155&p=1)

Bu sezon 4 büyüklerin tam anlamıyla belalısı olan ve 22 .hafta F.Bahçe'yi zirveden indiren İstanbul Büyükşehir Belediyespor, ligin yeni büyüğü olmaya aday olan Bursaspor'a da ağır bir darbe indirdi!..




Turkcell Süper Lig'de 27. haftanın açılış maçında Bursaspor, deplasmanda İstanbul BŞB'ye 2-1 mağlup oldu.

Pazar oynanacak olan dev derbi öncesi herkesin gözü bu maçtaydı... Olimpiyat Stadı'nı dolduran yakşlaşık 30 bin Bursasporlu taraftarlarla müthiş bir atmosfere bürünen maç, büyük bir sürprize sahne oldu. Ligin ilk yarısında 6 farklı oyuncusunun golleriyle rakibini 6-0 yenen Bursaspor, şampiyonluk için geri sayımın başladığı haftada İBB'ye bu kez diş geçiremedi.

Maça hızlı başlayan yeşil beyazlılar, henüz 50. saniyede İbrahim Öztürk'le golü buldu ancak bu gol ofsayt nedeniyle geçerli sayılmadı. Ardından ilk kez rakip kaleye gelen İBB, golü de erken buldu. Maçın 8. dakikasında Marcin Kus, kafa golüyle takımını 1-0 öne geçti. Golden sonra da savunmayı daha çok düşünen İBB, buna rağmen 30. dakikada Hasan Ali'nin klas golüyle farkı ikiye çıkardı. Özellikle ilk yarının son dakikaları oldukça gergin geçerken devre, ev sahibi takımın 2-0'lık üstünlüğüyle bitti.

İkinci yarıya da iyi başlayan taraf Bursaspor'du. Ancak iyi kapanan İBB savunması hatasız oynayınca Timsah'ın işi giderek zorlaştı. Giderek yüklenen Bursa'da Belediye'nin kilidini açan isin Volkan Şen oldu. Maçın 79. dakikasında sahneye çıkan genç yıldız, güzel golüyle farkı bire indirdi.

Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca ligde son mağlubiyetini 15. hafatada Kayserispor'a karşı alan, 11 haftadır bileği bükülmüyen Bursaspor, İstanbul BŞB'ye 2-1 mağlup oldu.

İSTANBUL B.B: 2 - BURSASPOR: 1

STAT: Olimpiyat
HAKEMLER: Bünyamin Gezer, Serkan Akarca, Mehmet Metin
YAYIN: Lig TV

İBB: Oğuzhan, Metin, Serhat, Marcus, Efe, İskender (Dk. 76 İbrahim Akın), Ekrem, Mahmut, Marcin, Tevfik (Dk. 83 Rızvan), Hasan Ali
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

BURSASPOR: İvankov, Ömer, İbrahim, Mustafa, Ali Tandoğan, Hüseyin, Ivan Ergiç (Dk. 63 Batalla), Volkan Şen, Ozan İpek, Turgay (Dk. 61 Iglesias), Sercan
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

SARI KARTLAR: Turgay, Ali Tandoğan, Volkan Şen, İsmail (Bursaspor), Tevfik (İBB)

GOLLER: Dk. 8 Marcin Kus, Dk. 30 Hasan Ali, Dk. 79 Volkan Şen

ligtv

DİGİMAX
03-26-2010, 22:20
büyük fırsatı teptiler.diğer takımların iştahını kabartacak bu durum...

Melancholy
03-26-2010, 22:29
Timsah belediye çukuruna düştü :D

_SoN_
03-26-2010, 22:58
beraberlik bekliyordum ama bu biraz fazla oldu,umarım toparlanırlar .

NOYAN
03-27-2010, 19:15
bu hafta ilk 4'teki diğer takımların oynayacakları maçlar çok önemli hale geldi.