PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Taraftara GSTV müjdesi Adnan Öztürk'ten


Melancholy
03-22-2010, 09:10
http://www.medyaspor.com/content/img/News/subspot/21032010_altmanset_21.03.10.06.04.47.jpg (http://www.medyaspor.com/kategoriler/turkcellsuperlig/haberler/5536)

Adnan Öztürk listesini açıkladı ...

Öztürk Listesini Açıkladı

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Adnan Öztürk, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda yaptığı toplantı ile birlikte yönetim kurulu listesini açıkladı.

Adnan Polat'a karşı yarışacak olan Öztürk'ün listesinde şu isimler yer alıyor:

Kaan Boyner, Prof. Dr. Emre Alkin, Reşit Sinanlı, Mehmet Saruhan, Can Topsakal, Murat Ece, Prof. Dr. Hamdi Yasaman, Hayrettin Kozak, Ümit Özdemir.

Thomas Kurt'un ise bu ekibin içinde Futbol İcra Başkanı olacağı açıktlandı. Dünyanın en büyük kulüpleri ile benzersiz ilişkiler kuran Kurt'un Avrupa futbolunda yüksek mevkiilerde görev yaptığı hatırlatıldı.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Adnan Öztürk'ü dinlemeye gelenler arasında eski başkanlar ve yöneticiler de yer alırken, Öztürk özetle şunları söyledi: "Ölçemezseniz yönetemezsiniz. Galatasaray gibi kurumları doğru şekilde yönetmek ve hataları sıfıra indirmek bir zorunluluktur. Bu nedenle de şeffaflık da bir zorunluluktur. Düzenli ve sürekli toplanan Divan Kurulumu'za düzenli olarak katılınalacağının teyidini veriyorum. Galatasaray büyük bir camiadır. Tüm iletişim kanallarımız camiaya açık olacaktır. Bizde 'öteki' kavramı yoktur. Daha önce de söylediğimiz gibi Galatasaray TV şifresiz olacaktır. Kulübün tüm satın alımları ihale usulü ile yapılacaktır. Kulüp ve şirketlerimiz 3 ayda bir incelenecektir. Galatasaray'ın olmazsa olmazı olana akılcılık, camiamızda 1. sıraya çıkacaktır. Kulübümüzü başkanlık bazında yöneteceğimize emin olunuz. Her konuda akılcı olacağımızın, tüm üyelere sporculara ve personele en büyük nezaketimizle yaklaşacağımızı temenni ederim. Her transferin maliyetine tüm genel kurul üyeleri rahatlıkla ulaşacaktır. Şampiyonluğa oynayacak takımlar yaratacağız. Dünyanın tüm liglerini en iyi şekilde inceleyerek en iyi oyuncuları takımımıza katacağız. Riva, en iyi değere gelene kadar bekleyeceğiz. TT Arena Stadı, Özhan Canaydın başkanımızın ve ekibinin başlattığı en önemli projedir. Tüm detaylar titizlikle incelenecektir.Galatasaray'ın kapalı spor salonlarını da içerecek spor tesislerimizi yapılandırmak için İstanbul'un merkezi ilçelerinden birinde bir arazi için tüm görüşmeler yapımıştır. Kulüp üyeleri bu ailenin de bir üyesidir. Her üyenin şirketlerimizden birinde bir hisse sahibi olacaktır. Kulübün artık zarar etmeyecek şekilde tüm çalışmalar yapılmıştır. Borç alarak borç ödeme devri artık sona erecektir. Borçları azaltmak en önemli hedefimizdir. Hiçbir Galatasaraylı diğer bir Galatasaraylının rakibi değildir"

Milliyet