PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor : 0 Gençlerbirliği : 2


Melancholy
03-21-2010, 21:14
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_1g_sivas_gencler01.jpg




Sivas yanıyor!



Bir zamanların şampiyonluk adayı Sivasspor, adım adım küme düşmeye gidiyor!.. Son 3 maçından mağlubiyetle ayrılan kırmızı beyazlı ekip, evinde G.Birliği'ne de boyun eğerek kötü gidişini sürdürdü!..



Turkcell Süper Lig'in 26. haftasdında Gençlerbirliği'in konuk eden Sivasspor, karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Oldukça sıkıntılı bir sezon geçiren Yiğidolar, G.Birliği karşısında da istediğini alamadı. Maçın 24. dakikasında genç yıldızı Mustafa Pektemek'le 1-0 öne geçen başkent ekibi, ilk yarıyı bu skorla önde tamamladı. Maçın skorunu belirleyen gol 83'de Kahe'den geldi: 2-0.

Bu sonucun ardından Gençlerbirliği 35 puana yükselirken 26 puanda kalan Sivasspor, düşme potasında bu hafta da kurtulamadı.

G.BİRLİĞİ 3.5 AY SONRA İLK KEZ
Turkcell Süper Lig'in ikinci yarısında kötü bir grafik çizen Gençlerbirliği, 3,5 ay sonra üç puanla tanıştı.

Başkent ekibi, bugün Sivasspor ile deplasmanda yaptığı karşılaşmadan Mustafa ve Kahe'nin golleriyle 2-0 galip ayrılarak, 10 hafta sonra 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Kırmızı-siyahlılar, ligin ilk yarısında, 15. haftada sahasında Denizlispor'u 2-0 yenmişti. Gençlerbirliği, 6 Aralık 2009'dan bu yana maç kazanamıyordu.

Gençlerbirliği, 11. maçında sahadan galibiyetle ayrılırken, bu süre içinde hükmen kazanılan Ankaraspor maçı dışında, 4 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. Başkent temsilcisi, 8 gol atarken, 13 golü de ağlarında gördü.

SİVASSPOR: 0 - GENÇLERBİRLİĞİ: 2

Stat: 4 Eylül
Hakemler: Barış Şimşek,Tarık Ongun,Kemal Yılmaz

Sivasspor: Petkoviç,Sedat,Musa (Dk. 56 Cihan Yılmaz), İbrahim Dağaşan, Mehmet Yıldız,İbrahim Şahin (Dk. 46 Kamanan), Yasin,Hayrettin,Abdurrahman (Dk. 71 Agbetu), Keita,Erman

Gençlerbirliği: Serdar,Orhan,İlhan,Aykut,Radeljic,Vranjes (Dk. 67 Kerem), Sandro (Dk. 79 Hurşit), Tozo,Mustafa,Cem Can,Serkan (Dk. 67 Kahe)

Goller: Dk. 24 Mustafa, Dk. 83 Kahe(Gençlerbirliği)


ligtv