PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bucaspor : 1 Karabükspor : 2


Melancholy
03-20-2010, 23:41
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_h0_sevinc_karabuk03.jpg




Karabük şamp....!



Bank Asya 1. Lig'de haftanın maçı lider Karabükspor'un takipçisi Buca'ya konuk olduğu karşılaşmaydı. Büyük çekişmeye sahne olan maçın son dakikalarında attığı golle galip gelmeyi başaran Karabük, puan farkını 11'e yükseltip şampiyonluğu hemen hemen garantiledi!




İki takım için de büylük önem taşıyan mücdaelenin ilk dakikasında ev sahibi Buca, golcü ismi Yunus ile öne geçti. Ancak ilk dakikalardaki şoku atlatan lider Karabük, bu sezonun yıldızlarından olan Yasin ile bir gol buldu ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

İki takımın gol arayışlarına sahne olan maçın 87. dakikasında sahneye çıkan Şenol Akın Karabük'ü 2-1 öne geçirdi ve maç bu skorla sona erdi. Böylece Karabük puanını 63'e yükseltirken en yakın takipçisi Buca 52'de kaldı.

BUCASPOR-KARDEMİR KARABÜKSPOR: 1-2
STAT: Yeni Buca
HAKEMLER: Özgüç Türkalp, Nihat Samuk, Serkan Çimen

BUCASPOR: Cenk, İzzet, Erman (Dk. 14 Cem), Veli, Murat (Dk. 69 Sercan), Zafer, Yılmaz, Bekir (Dk. 62 Yakup), Erkan, Yunus, Mehmet Batdal

KARABÜKSPOR: Bülent Ataman (Dk. 45+1 Ferhat), Engin, Bülent Bal, Muhammed, Ömer, Şenol, Wasswa, Hakan, Sertan (Dk. 65 Ferdi), Yasin (Dk. 90 Aydın), Burak

GOLLER: Dk. 2 Yunus (Bucaspor), Dk. 32 Yasin, Dk. 87 Şenol (Kardemir Karabükspor)

SARI KARTLAR: Dk. 64 Muhammed, Dk. 90+1 Ferhat (Kardemir Karabükspor), Dk. 90+2 Cem (Bucaspor)

ligtv