PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 'Yemekteyiz'de büyük şok!


Melancholy
03-19-2010, 22:01
http://video1.yazete.com/yazetemirror/pics/news/190320101834131968452_2.jpg


Televizyonda yayınlanan programa katılan Müjde K. fuhuştan gözaltına alındı.

Televizyonda yayınlanan “Yemekteyiz” programına katılan Müjde K., fuhuş iddiasıyla gözaltına alındı. Programda kendisini makyöz olarak tanıtan Müjde K.’, müşteri zannetiği polislerden kendisi dahil üç kadın için 2 bin lira aldı. Milliyet'in haberine göre Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kadın pazarladığı istihbaratını aldıkları Müjde K. ile müşteri olarak telefonla irtibata geçti.

Önce konuşmak istemeyen ve referans isteyen Müjde K., işadamı sandığı polislerle Fatih’te bir otelde buluşmak için anlaştı. Buluşma yerine Yağmur M. (22) ve Zeynep M. (24) ile gelen Müjde K., 2 bin TL para istedi. Seri numaraları alınmış paraların Müjde K.’ya verilmesinin ardından odalara çıkan dedektifler, kimliklerini açıklayarak Müjde K. ve iki hayat kadınını gözaltına aldı.

Ahlak ve Kumar Büro Amirliği'ne getirilen Müjde K., sorgusunda suçunu itiraf etti. Televizyon programına meşhur olup arası bozuk olan sevgilisinden intikam almak için katıldığını söyleyen Müjde K., “Programdan sonra işlerim arttı. Daha çok aranmaya başladım” dedi. Poliste işlemleri tamamlanan Müjde K., Fatih Adliyesi'ne sevk edildi.

yazete.com