PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : G.Saray'da Arda şoku!


Melancholy
03-19-2010, 17:00
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_mq_arda_uzgun01.jpg


Trabzonspor'la kritik bir randevuya çıkacak olan Galatasaray'da kaptan Arda'dan gelen haber, moralleri bozdu!.. Antrenmanda Mehmet Topal'la çarpışan genç oyuncunun bel-kalça bölgesinde kemik ve kasları kapsayacak şekilde kanama ve ödem tespit edildi!..



Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da, Mehmet Topal'ın diz darbesiyle belinden sakatlanan Arda Turan'ın MR'nın çekildiği ve zorlu maçta oynayıp oynayamayacağının Cumartesi günü belli olacağı ifade edildi.

Jupp Derwall antrenman sahasında basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenman, Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca ve Carlos Cuadrat yönetiminde, saat 10.30’de, ısınma ve açma germe çalışmalarıyla başladı.

Antrenmanın ana bölümünde teknik ve taktik çalışmalar yapıldı. Soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlanan antrenmanın ardından oyuncular öğle yemeği için ana binaya geçtiler.

Bir pozisyonda çarpışarak antrenmanı bırakmak zorunda kalan Arda Turan ve Mehmet Topal’ın hemen yapılan ayrıntılı tetkikleri sonucunda, Mehmet’in diz bölgesinde diz kapağını da kapsayan bir ödem ve Arda’nın bel-kalça bölgesinde kemik ve kasları kapsayacak şekilde kanama ve ödem tespit edildi. Her iki oyuncunun hemen başlanan tedavileri yoğun biçimde sürdürülüyor.

Serkan Kurtuluş ve Harry Kewell tedavilerinin ardından salon ve sahada takımdan ayrı çalıştırılıyorlar.

Galatasaray , Trabzonspor karşılaşması hazırlıklarını 20 Mart Cumartesi sabahı saat 11.00’de basın ve taraftara kapalı olarak yapılacak antrenmanla tamamlayacak ve öğleden sonra 1481 Incentive Organisation’ın düzenlediği, Türk Hava Yolları’nın özel bir uçak seferiyle Trabzon’a geçerek otelde kampa girecek.

ligtv