PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Canaydın yeniden aday olacak"


*fanii*
11-16-2007, 19:30
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/Semih-Haznedaroglu001_1611.jpg



"Canaydın yeniden aday olacak"

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Semih Haznedaroğlu, kulüp başkanı Özhan Canaydın'ın, 2008 yılının mart ayında yapılacak genel kurulda başkanlığa yeniden aday olacağını savundu.

Semih Haznedaroğlu, Radyospor'a yaptığı açıklamada, uzun yıllardır tanıdığı Özhan Canaydın'ın seçime gireceğini iddia ederek, şunları kaydetti:

''Başkan son toplantısında 'Zamanı gelince, Galatasaray'ın menfaatleri neyi gerektiriyorsa yapacağım' dedi. Bunun öz Türkçe'si 'Seçimlere gireceğim' demek. Son iki sene Canaydın yönetiminin en başarılı dönemi. Takım iyi, iyi transferler yapıldı, 10 senedir bir türlü gerçekleştirilemeyen stat projesi gerçekleştirildi. Kalamış tesislerimiz, havuzumuz, adamız mükemmel. Riva, mutlak suretle en yüksek faydayla değerlendirilecek. Başkanımız ekmiş, biçme zamanı gelmiş. Sıhhi bakımdan çok büyük aksilik olmazsa Canaydın seçime girecek. Bundan önceki iki döneme göre Özhan Canaydın daha kuvvetli ve mutlak favori. Canaydın seçime girerse Polat'ın, karşısına rakip olarak çıkacağını sanmam, zaten böyle bir şey yanlış olur.''

Canaydın'ın seçime girmemesinin kulüpte karışıklık yaratacağını dile getiren Haznedaroğlu, ''Allah göstermesin, Canaydın seçime giremezse ortalık toz duman olur, karışır. Adnan Polat, Adnan Öztürk, Ali Dürüst çıkabilir. Ünal Aysal bir takım kombinasyonlara girebilir, Faruk Süren bir takım oluşumlar yapar'' dedi.

-''POLAT OLGUNLAŞTI''-

Semih Haznedaroğlu, başkan yardımcısı Adnan Polat'ın ilk zamanlarda lüzumsuz çıkışlar yaptığını ileri sürerek, ama şimdi daha olgun davrandığını söyledi.

Adnan Polat'ın Galatasaray'a çok mesai veren, çalışkan bir kişi olduğunu ifade eden Haznedaroğlu, şöyle devam etti:

''İlk zamanlarda çok lüzumsuz çıkışlar yaptı ama son aylarda onlara da dikkati var. Daha olgun bir Adnan Polat görüyorum. Ali Dürüst ve Ergun Gürsoy'un onu eleştirmeleri normal, birbirlerini rakip olarak görüyorlar. Gaziantepspor maçında hakikaten çok kötüydük, Adnan Polat çok üzüntü duydu ve fevri hareket etti. Bu nedenle soyunma odasına girmiş olabilir, her zaman yaptığı bir iş değil, çok üzerinde durulmamalı. Galatasaray'da teknik direktör seçiyoruz, her şeyi ona emanet ediyoruz. Bu yanlış. Futbol şubesinin başarısı milyonlarca Galatasaraylı'yı mutlu-mutsuz, yönetimi başarılı-başarısız yapıyor. Mali tabloyu iyi-kötü yapan böyle önemli bir konuyu, bugün var yarın yok teknik direktöre bırakmak sakıncalar doğurur.''

Kulüp ikinci başkanı Semih Haznedaroğlu, yönetime farklı düşüncelerle girdiğini dile getirerek, ''Sonra ayrılmam gerekti ve ayrıldım. Başkan gönül almasını da, bir şey istemesini de iyi bilir. Ben özel ricalarla döndüm. Yönetim tarzını başkan belirliyor. 'Döndünüz de sizin dedikleriniz mi oldu? mutlu musunuz?' derseniz, cevabım 'Hayır' olur. Başkanın prensipleri doğrultusunda, görev sürem sona erinceye kadar, Galatasaray'a faydalı olmaya çalışacağım'' dedi.