PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Keita’dan ayrılık sinyalleri


Melancholy
03-17-2010, 12:38
http://video1.yazete.com/yazetemirror/pics/news/170320101233502820336.jpg (http://www.yazete.com/Keita-dan-color-red-ayrilik-sinyalleri_40202.html)


G.Saray'ın Fildişi Sahilli yıldızı Keita, Fransız basınına konuştu.

Fransız basınına konuşan Fildişi Sahilli yıldız, “Kariyerimi Galatasaray’da noktalandırmayı düşünmüyorum. İyi bir teklif gelirse ayrılabilirim. Premier Lig’de oynamak istiyorum” dedi

Kasımpaşa ve Ankaragücü maçlarında sergilediği müthiş futbolla Galatasaraylılar’ın gönüllerini fetheden Abdul Kader Keita’dan şok sözler. Fransız basınına konuşan Fildişi Sahilli oyuncu, “28 yaşındayım ve kendimi çok formda hissediyorum. Tabi bana tekrardan oynama fırsatı veren Galatasaray’a çok şey borçluyum. Bana yeniden özgüvenimi ve ismimi parlatma imkanı verdiler. Ancak kariyerimi Türkiye’de yani Cim-Bom’da noktalandırmayı düşünmüyorum. Avrupa’nın köklü kulüplerinden Galatasaray’ın da tatmin olacağı iyi bir teklif gelirse ayrılmayı düşünüyorum. Premier Lig’de oynamak istiyorum” şeklinde konuştu.

MÜJDE! KEWELL DERBİDE SAHADA

Galatasaray’da sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Harry Kewell’dan iyi haber geldi. Avustralyalı yıldızın 28 Mart’ta oynanacak Fenerbahçe derbisinde takımdaki yerini alabileceği bildirildi. Kewell’ın bu haftaki Trabzon maçında da oynayabileceği ancak doktorların yıldız oyuncuyu riske etmek istemediği kaydedildi. Bir gün izin yapan Aslan, Trabzon maçı hazırlıklarını bugün sürdürecek.

DİGİMAX
03-19-2010, 15:38
inşallah kalır çok formda..