PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Chelsea : 0 İnter : 1 / Zafer Mourinho'nun..


Melancholy
03-17-2010, 11:32
http://www.ajansspor.com/resim/Mourinho_Ancelotti07.jpg


Jose Mourinho, Carlo Ancelotti karşısında bir zafere daha imza attı, Chelsea'yi saf dışı bırakan Inter, Devler Ligi'nde çeyrek finale kaldı.. İtalyan ekibi, evinde 2-1 mağlup ettiği rakibini deplasmanda da Eto'o'nun golüyle 1-0 yenmeyi başardı..

(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

CHELSEA: 0 - INTER: 1

Stat: Stamford Bridge

Hakemler: Wolfgang Stark, Jan-Hendrik Salver, Mike Pickel

Chelsea: Turnbull, Ivanovic, Alex, Terry, Zhirkov (Dk. 74 Kalou), Ballack (Dk. 62 Joe Cole), Mikel, Lampard, Anelka, Drogba, Malouda

Inter: Julio Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti, Cambiasso, Sneijder (Dk. 85 Mariga), Motta (Dk. 90+2 Materazzi), Pandev (Dk. 75 Stankovic), Eto'o, Milito

Gol: Dk. 78 Eto'o

Kırmızı kart: Dk. 86 Drogba

Şampiyonlar Ligi 2. turu rövanş maçında Chelsea, eski hocası Jose Mourinho Stamford Bridge'de Inter'i konuk etti.
İtalya'da oynanan ilk maçı konuk ekip Milito ve Cambiasso'nun golleriyle 2-1 kazanmıştı. İngiliz temsilcisinin golü ise Kalou'dan gelmişti.

Pozisyon bakımından oldukça kısır başlayan maçın ilk yarısının sonlarına doğru Chelsea oyunda ağırlığını hissettirmeye başladı ancak çabalar skoru değiştimeye yetmedi ve ilk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarıda tur için gole ihtiyacı olan Chelsea, daha atak görünen taraf olsa da savunmanın arkasına atılan derin paslarla tehlikeli pozisyonları bulan Inter oldu. Bu paslardan birinde Eto'o ile bulan İtalyan ekibi, 1-0'lık galibiyetle Şampiyonlar Ligi'nde adını çeyrek finale yazdırdı.