PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Denizlispor : 0 Beşiktaş : 1


Melancholy
03-15-2010, 22:03
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_tt_20100315.jpg



Kartal zirveye Horozlandı!




Beşiktaş şampiyonluk yarışında sesini yükseltiyor! Siyah beyazlılar ligin dibinde canı pahasına mücadele eden Denizlispor'u deplasmanda 1-0 yendi ve 15. haftadan beri ilk kez 3. sıraya kadar yükseldi!



Son şampiyon Beşiktaş, sezon başından beri liderlik yaşayamamış hatta ikincilik koltuğunda bile sadece 14. hafta oturabilmişti. Birçok kişinin "Bu yarış Fenerbahçe ve Galatasaray arasında geçer" dediği günler iki takımın yaşadığı kayıplar ve Bursaspor'un sürpriz çıkışıyla artık gerilerde kaldı. Öyle ki Beşiktaş da yarışta sesini yükseltmeye başladı!

Ligin alt sıralarında yaşam mücadelesi veren Denizlispor'a konuk olan Kara Kartallar, futboluyla keyif vermese de 3 puanı Holosko'nun golüyle alıp adını 3. sıraya yazdırmasını bildi. 40. dakikada Tello'nun kornerinde ceza sahası içinde oluşan karambolde ayağının ucuyla 3 kişi arasından topa dokunan Holosko, Beşiktaş'a 3 puanı getirdi!

Beşiktaş böylece son haftalarda büyük düşüş yaşayan Fenerbahçe'yi geçti ve 15. haftadan beri ilk kez 3. sıraya çıktı. Denizlispor ise 17 puanda kalarak kümede kalma şansını biraz daha azalttı.


DENİZLİSPOR-BEŞİKTAŞ: 0-1
STAT: Atatürk
HAKEMLER: Abdullah Yılmaz, Baki Tuncay Akkın, Cem Satman

DENİZLİSPOR: Özden, Ahmet Cebe, Koffi, Çağlar, Ahmet Solakel, Braga (Dk. 72 Engin), Berberoviç (Dk. 87 Emin), İbrahim Ege, Roberts, Angelov (Dk. 64 Okan Koç), Youla
TEKNİK DİREKTÖR: Hakan Kutlu

BEŞİKTAŞ: Rüştü, İbrahim Kaş, Sivok, Ferrari, İbrahim Üzülmez (Dk. 80 Necip), Holosko, İbrahim Toraman, Fink (Dk. 80 Ernst), Ekrem Dağ, Tello, Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli

GOL: Dk. 41 Holosko

SARI KARTLAR: Dk. 11 Ahmet Cebe, Dk. 45 İbrahim Kaş

ligtv