PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Diyarbakır maçı tatil edildi


Melancholy
03-14-2010, 21:54
http://kralspor.ensonhaber.com/images/news/23794.jpg (http://kralspor.ensonhaber.com/futbol/47192/diyarbakir-maci-tatil-edildi.html)


İstanbul BŞB-Diyarbakırspor maçının son dakikasında taraftarlar sahaya girinci hakem karşılaşmayı tatil etti.

Türkcell Süper Lig'in 25.haftasından oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Diyarbakırspor maçında seyirciler sahaya girdi. Bu gelişmeler sonrasında Hakem Hüseyin Göçek mücadelenin oynanmamasına karar verdi.

TARAFTARLAR SAHAYA GİRDİ

Karşılaşmanın 87. dakikasındada Tum'un attığı golle 1-0 öne geçen İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin gol sevinci kursağında kaldı. Tum'un golünden sonra Diyarbakırsporlu taraftarlar sahaya yabancı maddeler atarken, yaklaşık 50-60 kişi tribünlerden sahaya indi.
Özel güvenlik güçleri Diyarbakırsporlu taraftarı durdurmakta güçlük çekerken, tribünün yan tarafında bekleyen Çevik Kuvvet ekipleri de hemen tribünün önüne gelerek, taraftarları engellemeye çalıştı.
Bazı taraftarlar reklam panolarını da geçerek sahaya kadar girerken, Diyarbakırsporlu bazı futbolcular da taraftarları engellemeye çalıştı.
Bu sırada hakemler, İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular ve bazı Diyarbakırsporlu futbolcular koşarak soyunma odasına gitti.
Bu gelişmelerin ardından hakem Hüseyin Göçek, karşılaşmayı tatil ettiğini açıkladı.

TRİBÜNLERE ÇAĞIRDILAR

İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Diyarbakırspor maçı öncesi Diyarbakırsporlu taraftarlar, rakip takım oyuncularını alkışladı.

http://kralspor.ensonhaber.com/images/news/23392.jpg (http://kralspor.ensonhaber.com/galeri/futbol/29874/diyarbakir-taraftari-sahaya-girdi.html)

Takımlarını desteklemek için Atatürk Olimpiyat Stadı’na gelen yaklaşık 5 bin Diyarbakırsporlu taraftar, karşılaşma öncesi tezahüratlarla takımlarına destek verdi.
Isınmak için sahaya çıkan Diyarbakırsporlu futbolcuları tribüne çağıran taraftarlar, daha sonra İstanbul ekibinin oyuncularını da tribünlere çağırarak, onları da alkışladı.

HERKES KARDEŞ BURSA KALLEŞ

Diyarbakırsporlu taraftarlar, geçen hafta saha olayları nedeniyle 17.dakikada tatil edilen maçtaki rakipleri Bursaspor aleyhine de tezahüratlar yaptı.
Diyarbarsporlu taraftarlar, maç başlamadan önce de iki takım oyuncularını çağırıp, alkışlarken, "Herkes kardeş, Bursa kalleş" diye tezahürat yaptı.
Taraftarlar, geçen haftaki maçın ardından Diyarbakırspor’a verilen 3 resmi müsabakayı tarafsız sahada seyircisiz oynama cezasına da tepki göstererek, Futbol Federasyonu aleyhine de tezahürat yaptı.

Melancholy
03-14-2010, 21:56
http://kralspor.ensonhaber.com/images/news/23793.jpg (http://kralspor.ensonhaber.com/futbol/47197/soyunma-odasina-kacmak-zorunda-kaldik-.html)

NOYAN
03-15-2010, 16:57
http://i42.tinypic.com/1415mc0.jpg