PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hiddink'in yardımcısı kim ?Mahmut Özgener bile bilmiyor


Melancholy
03-13-2010, 12:43
http://kralspor.ensonhaber.com/images/news/23731.jpg (http://kralspor.ensonhaber.com/milli-takimlar/47143/hiddinkin-yardimcisi-kim.html)


Fatih Terim'im istifasının ardından Milli Takım'ın başına Türk teknik adam mı yoksa yabancı mı getirilecek tartışması başladı! Federasyon tarafından Ay-Yıldızlı ekibin yabancı bir teknik direktörün getirilecek olması açıklanmasına rağmen bu tartışma aylar sürdü. Sonunda TFF tarafından Kırmızı-Beyazlı ekibin başına daha önce Fenerbahçe'yi de çalıştıran Guus Hiddink'in getirildiği açıklandı.
Her ne kadar Guus Hiddink'i ülke sınırları içerisinde görmesek de bu sefer Hollandalı teknik adamın yardımcısının kim olacağı konuşulmaya başlandı. Van Hooijdonk ve Şota Arveladze'den birisinin yardımcısı olacağı iddia edildi.
Bu tartışmaların ardından Oğuz Çetin'in Hiddink'in yardımcısı olarak açıklanmasına karşın, bu sefer ikinci yardımcı olarak kime görev vereceği de hep merak konusu oldu.

ÖZGENER DE BİLMİYOR!

TFF Başkanı Mahmut Özgener, Euro 2016 evsahipliğine adaylığı yolunda en son Hollanda gezisinde Guus Hiddink'le de görüştü. Oğuz Çetin'in yanısıra diğer yardımcısının kim olacağı konusunda fikir alışverişinde bulunan Özgener'e, Hiddink yardımcısı hakkında bilgi verdi ama ismini açıklamadı!
Hiddink, Özneger'e "Hem bana yardımcı olacak hem benim lisanınımı konuşacak ve bana tercüman olacak ama Türkiye'nin tanıdığı bir insan olmayacak. Yardımcım Türk olacak ve futboluda iyi biliyor" dedi.
Ancak Hiddink, Mahmut Özgener'e yardımcısının ismi hakkında bilgi vermedi.

KİM BU YARDIMCI?

Hiddink'in Mahmut Özgener'e yaptığı bu açıklamadan sonra gözler yardımcısının kim olacağına çevrildi. Şimdi Hollanda'da görev yapan bu Türk'ün kim olduğu merak ediliyor.

Melancholy
03-14-2010, 22:04
http://kralspor.ensonhaber.com/images/news/23751.jpg (http://kralspor.ensonhaber.com/milli-takimlar/47164/hiddinkin-2.-yardimcisi-capa.html)