PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard'ın bu sözleri tartışma yaratacak.


Melancholy
03-12-2010, 13:41
http://kralspor.ensonhaber.com/images/news/23683.jpg (http://kralspor.ensonhaber.com/futbol/47083/bursaya-asilmiyorlar.html)


Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, futbol dünyasına bomba gibi düşecek bir açıklama yaptı.

RAKİPLER BURSA'YA ASILMIYOR
GS TV'de her hafta çıktığı "Rijkaard'la Soru Cevap" programında geride kalan haftanın maçlarını değerlendiren Hollandalı teknik adam, kendisine yöneltilen "Galatasaray 50 puanla lider. Bursaspor 49 puanda ve 1 maç eksiği var. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ise 48 puanı bulunuyor. Son haftalardaki kıyasıya mücadeleyi nasıl değerlendiriyor?" sorusunu yanıtlarken şu ifadeleri kullandı: "Şampiyonluk yolunda sadece bir takım yok. Bursaspor'u rakibimiz olarak görebiliriz. Ancak rakipler Bursaspor'a karşı büyük takımlara oynadıkları gibi oynamıyorlar. Biz şampiyonluk mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğiz." Rijkaard'ın bu sözleri, Bursaspor'un erteleme maçında rahat bir galibiyet aldığı Kasımpaşa karşılaşmasının ertesinde sarf etmesi ise manidar bulundu.

OĞUZ ÇETİN'İ DE ELEŞTİRDİ

Eskişehir mağlubiyeti için "O maçta günümüzde değildik" yorumunu yapan Rijkaard, Kasımpaşa maçında çok iyi oynarken Eskişehir karşısında etkisiz kalmalarını ise Honduras ile yapılan milli maça bağladı. Rijkaard, "Milli Takım'da bulunan oyuncular vardı. Yorgunlardı, birçok top kaybı yapıldı. Milli maçlara Galatasaray'dan birçok futbolcu çağrılıyor. Bu normaldir çünkü hepsi çok kaliteli. Ama eğer bir hazırlık maçı ise akıllıca hareket edip oyuncuların 90 dakika yerine 45 dakika oynatılması gerekir" diye konuştu.