PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dünya devi Arda'yı istiyor


Melancholy
03-12-2010, 13:21
http://kralspor.ensonhaber.com/images/news/23687.jpg (http://kralspor.ensonhaber.com/transfer-dosyasi/47089/dunya-devi-ardayi-istiyor.html)


Avrupa'nın devi Bayern Münih, Arda'yı transfer etmek istiyor.

Bayern Münih, G.Saray'ın yükselen değeri Arda Turan'a göz koydu.
RİBERY'NİN YERİNE ARDA
Çok sık sakatlanan ve sürekli Real Madrid'e gitmek istediğini ifade eden Franck Ribery'yi iyi bir teklif gelmesi halinde İspanya'ya göndermeyi planlayan Bayern, onun boşluğunu G.Saraylı oyuncu ile dolduracak. Bu konuda Türk gazetecilerle konuşan kulüp genel menajeri Christian Nerlinger, Arda'yı çok beğendiğini açıkladı.

ARDA'NIN GELMESİ ZOR

Yıldız oyuncuyu, Avrupa Şampiyonası'ndan bu yana izlediğini ve çok beğendiğini ifade eden Nerlinger, "Arda sezon sonunda almak istediğimiz oyuncular arasında bulunuyor" dedi. Öte yandan İngiliz basını, Arda'nın Liverpool'a gelmesinin zor olduğunu yazdı. Kırmızıların ciddi bir mali kriz içinde olduğunu belirten medya, "Arda'yı almayı bırakın Babel ve Torres gibi yıldızlarını bile satabilir" yorumu yaptı.

EN İYİLAR ARASINDA

Galatasaray ve Milli Takım'ın başarılı futbolcusu Arda Turan, Best-footballer. of-world.net isimli internet sitesinin "Dünyanın en iyi futbolcusu kim?" anketinde dünyaca ünlü isimlerle yarışıyor. Türkiye'den listeyen giren tek isim olan yıldız oyuncu, Gerrard, Totti, Ronaldinho, David Villa, Iniesta, Ribery gibi yıldızları geride bırakmayı başardı.