PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sakatlar özel çalışıyor


*fanii*
11-16-2007, 19:26
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/Serkan002_1611.jpg



Sakatlar özel çalışıyor

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını, bugün tek antrenmanla sürdürdü.

Antrenörler Ahmet Akcan, Cevat Güler, Burak Dilmen ve Nezih Ali Boloğlu yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, ısınma ve açma germe egzersizleriyle başladı.

Metin Oktay Tesisleri Sağlık Merkezi'nde tedavilerine devam edilen Linderoth ve Okan antrenmana katılmazken, Orkun ve Serkan ise tedavilerinin ardından takımla birlikte antrenmana katılarak tedavi amaçlı koşu yaptı. Linderoth ve Okan da salonda fizyoterapistler eşliğinde çalıştı.

Kuvvet ağırlıklı salon antrenmanına tedavisi devam edenler de dahil olmak üzere tüm oyuncular katılırken, kaleciler, antrenör Nezih Ali Boloğlu yönetiminde özel bir antrenman yaptı. Ayhan ise salon ve sahada Cevat Güler yönetiminde özel çalışmalarını sürdürdü.

Teknik ekipten izin alan Hakan Şükür ve Volkan antrenmana katılmazken, bugün İstanbul'a döneceği açıklanan Bouzid'in tedavisinin de bu akşam üstünden itibaren sağlık ekibince yürütüleceği açıklandı.

Sarı-kırmızılı futbolcular antrenmanın ardından teknik heyetin izniyle hafta sonu tatiline çıktı.