PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Timsah bugün gerçek lider olabilir


Melancholy
03-11-2010, 13:09
http://image.tumspor.com/photos/562235487.jpg

Timsah bugün gerçek lider olabilir

Bursaspor, bugün Futbol Federasyonu'nun Diyarbakır maçı için hükmen galibiyet kararı vermesiyle ligin zirvesine oturacak Gerçek lider

Galatasaray ile aradaki puan farkını bire indiren Bursaspor, bugün Futbol Federasyonu'nun Diyarbakır maçı için hükmen galibiyet kararı vermesiyle ligin zirvesine oturacak.
İstanbul’da Kasımpaşa ile oynadığı 18. haftanın erteleme maçını net bir skorla 2-0 kazanan Bursaspor, Süper Lig’in zirvesine oturacak olmanın mutluluğunu şimdiden yaşamaya başladı. Yeşil-Beyazlılar dünkü galibiyetle, ligin lideri olan Galatasaray ile aradaki puan farkını bire indirdi. Bursaspor şimdi ise Türkiye Futbol Federasyonu’ndan gelecek müjdeli haberi bekliyor. Federasyon, hafta sonunda Diyarbakırspor ile oynanan ve büyük olayların çıkması nedeniyle 17. dakikada tehir edilen karşılaşma ile ilgili kararını bugün verecek. Federasyonun, futbol müsabaka talimatnamesine göre Yeşil-Beyazlılar’ın hükmen galip ilan edilmesi bekleniyor. Bunun dışındaki herhangi bir kararın açıklanması çok büyük sürpriz olacak.
Dev bir adım olacak...
Böylece Bursaspor bugün alacağı üç puanla maç oynamadan 52 puana ulaşacak ve bu sezon ilk kez liderlik koltuğuna oturacak. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam idaresinde ‘4 Büyükler’ dışında şampiyonluğa ulaşan ilk takım olarak, tarih yazmayı amaçlayan Yeşil-Beyazlılar bugün çıkması beklenen kararla bu uğurda dev bir adım atmış olacak.
tumspor