PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erkeği Tanımak İçin Tabağına Bak


GeceM
03-11-2010, 12:54
Randevulara dair söylenegelen inanışlardan biri, yemekte salata söyleyen bir kızın sürekli diyette olduğu ve bu yüzden de kendisinden uzak durmak gerektiğidir. Öte yandan farklı bir damak tadına sahip bir bayan ise bencil ve şımarık olabilir.

Peki ama neden bir kez olsun erkeklerin tabaklarında ne olduğuna bakmıyoruz? Böylece, yarı şaka yarı gerçek, seçimlerinin onlar hakkında neler söylediğini anlayabiliriz.


BiftekEğer çıktığınız erkek kendisi için biftek söylemişse, bu çok seksi bir şeydir. Özellikle de garsona nasıl bir biftek istediğine dair kesin talimatlar veriyorsa. Elbette ki vejeteryansanız ya da gözünüzün önünde yarı kanlı et çiğneyen bir erkek görmeye dayanamıyorsanız, bu çok da seksi olmayacaktır. Böyle bir durumda kaldığınızda, size önerimiz tuvalete gitmek için müsaade istemeniz ve yol yakınken bu adamdan kurtulmanızdır.

Balıkİşte gerçek bir sipariş. Balık siparişi veren bir erkek kendisine güveniyor demektir; bir diğer deyişle olduğu kişiden memnundur. Güzel şeylerden hoşlanıyor ve sağlığına dikkat ediyordur. Ancak elbette abartılmamak kaydıyla.

Makarna
Eh, durum şu ki, bu biraz karışık. Eğer ki üzerinde üç kocaman karidesle bir deniz ürünleri spagettisi sipariş ediyorsa, karşınızdaki erkeğin size gösteriş yaptığından emin olabilirsiniz. Ancak bolonez ya da peynirli makarna söylüyorsa, kolaylıkla parmağınızda oynatabileceğiniz basit, talepkar olmayan bir adamla karşı karşıyasınız demektir.

Yunan Salatası
Çıktığınız beyefendi, ne istediğini bilen, zeki ve kozmopolit bir erkek olduğunu göstermek istiyor. Tamam bunun için kendisine 1 puan verebilirsiniz fakat sıkıcı bir gece geçirme ihtimalini gözardı etmeyin deriz.

Chicken Nugget
Kaçın! Anasının kuzucuğu... Hemen kendinizi kurtarın!

PizzaBir pizza restoranındaysanız problem yok. Sonuçta başka bir sipariş verme şansı yok. En azından pizza seçiminde, yukarıda makarna için yazılanları okuyabilirsiniz. Fakat şık bir restorandaysanız, karşınızdaki adamın hayatta yüksek hedefleri olmadığını anlayabilirsiniz. Sizi eve bıraktıktan sonra, muhtemelen arkadaşlarıyla playstation’da futbol oynamaya dalabilir. Zaten telefon numaranızı da yolda kaybetmiş olacaktır.

Çin YemeğiEğer çıktığınız adam size Çin yemeği öneriyorsa, bu iyi bir işaret olarak alınabilir. Çünkü ne istediğini bilen ve hayalgücü yüksek bir erkek olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak, dikkat! Sizi kentin ücra bir köşesindeki garip bir restorana davet ediyorsa, evde kendisini bekleyen bir karısı ve çocukları olabilir. Üzgünüz.

Meksika Yemeği
Ah, çekici, ilginç ve büyüleyici! Eve gitmek için sabırsızlandığınıza şüphe yok!

HamburgerAyakları yere basıyor. İyi bir damak tadı var ve ne istediğini biliyor. Elbette McDonald’s’ta bir randevudan bahsetmiyoruz burada. Başınıza böyle bir şey gelirse, karşınızdaki adamın elinden tutup, güvende olacağı ebeveynlerinin evine bırakma sorumluluğunu göstermeniz gerekir.

SuşiKelimenin birinci anlamıyla bir entellektüel. Menüdeki her şeyi biliyor ve dahası, isimlerini doğru bir şekilde telaffuz edebiliyor. Elbette şefle de arkadaş. Ancak kendisine aşırı güvenen bu adamın randevunuzdan sonra sizi unutması ihtimalini de aklınızdan çıkarmayın.

Pirzola
Ortaçağdan kıllı gerçek bir maço! Muhtemelen besili ancak bunu saklıyor olabilir. Çok gürültülü, sabırsız ve bayağı. Tabağındaki salataya dokunmamış bile! Mideniz sağlamsa, kemikleri nasıl da becerikli bir şekilde seçip tuttuğuna bakın. Evde Discovery Channel izlemekten daha keyifli bir gece olabilir!

“Bayanın istediğinden...”Sizin siparişinizin aynısını istiyorsa, ciddi bir kan emiciyle karşı karşıya olma ihtimaliniz mevcut. Özellikle de menüde çok fazla seçenek varsa. Bu türden bir adam kendi ayakları üzerinde duramayan, enerji yoksunu ve diğerlerinin kendi yerine karar vermesine göz yuman birisi olabilir. Yakanızdan bir türlü düşmeyen ve sizi günde 15 kere arayan bir adam istiyorsanız, sorun yok tabii ki.



;D

Good Life (:
03-11-2010, 21:08
Chicken Nugget
Kaçın! Anasının kuzucuğu... Hemen kendinizi kurtarın!

Olamaz :( Bende çok severim Nugget'ı ama...Belkide bana uyum sağlamak için yiyordur, nereden bilebiliriz? :p

Sizi kentin ücra bir köşesindeki garip bir restorana davet ediyorsa, evde kendisini bekleyen bir karısı ve çocukları olabilir. Üzgünüz.

Bu da baya ağır olmuş :D Ama yinede aklımızda bulunsun bunlar :) Teşekkürler :)