PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kasımpaşa : 0 Bursaspor : 2


Melancholy
03-10-2010, 18:01
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_55_bursa_sevinc01.jpg




Gizlisi saklısı kalmadı!..





Süper Lig'in 'gizli lideri' Bursaspor, zorlu Kasımpaşa deplasmanından da alnı ak ayrılarak zirvenin en büyük ortağı oldu!... Yeşil-Beyazlılar, Ankaraspor ve TFF'nin kararına göre Diyarbakırspor maçlarından gelecek 6 puanla birlikte ligin tepesine yerleşecek.

Hava şartları nedeniyle oynanamayan 18. haftanın erteleme maçında Bursaspor, deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti.

Maç boyunca yaptığı bireysel hatalardan çok çeken olan Kasımpaşa, beklendiği üzere ayağa paslarla organize yüklenerek maça başlamak istedi. Ancak Bursasporlu oyuncular, savunmalarında da hiç açık vermezken 90 dakika boyunca sahayı mükemmel parselleyerek rakiplerine pas için alan bırakmadı.

Karşılaşmanın 11. dakikasında hızlı gelişen Bursaspor atağında Battalla'nın ceza sahası çizgisinden yaptığı vuruş, savunmada Keller'e de çarparak ağlara gitti ve Timsah 1-0 öne geçti. İlk yarıda rakibini sürklase eden Bursaspor, devrenin sonlarında farkı ikiye çıkardı. 43. dakikada Murat Erdoğan'ın büyük hatası sonrası topla buluşan Sercan Yıldırım, uzun bir aradan sonra yeniden golle tanıştı. Genç yıldız, bu sezonki 3. golünü atarak skoru 2-0'a getirdi.

İkinci yarıda iki takım da kontrollü oyununun dışına çıkmazken kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Bursaspor, Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti. Yeşil-Beyazlılar, bu galibiyetle 49 puana yükselerek F.Bahçe'yi geride bıraktı ve 2. sıraya yerleşti.

Ligin dişli ekiplerinden Kasımpaşa'yı da devirerek kritik bir virajdan daha kayıpsız dönen Bursaspor, böylece resmi olmasa da zirveye yerleşti. Timsah, Süper Lig'in 33. haftasında oynanması gereken Ankaraspor maçından gelecek 3 puan ile, olaylı Diyarbakır maçından alacağı muhtemel 3 puanla birlikte şampiyonluk için en büyük aday olacak.

KASIMPAŞA: 0 - BURSASPOR: 2

STAT: Recep Tayyip Erdoğan
YAYIN: Lig TV
HAKEMLER: Halis Özkahya, İsmail Şencan, Muhittin Gürses

KASIMPAŞA: Murat Şahin, Keller, Koray, Merthan, Ergün Teber, Emre Toraman (Dk. 59 Barış), Murat Erdoğan, Yekta, Sancak, Cenk, Şahin
TEKNİK DİREKTÖR: Yılmaz Vural

BURSASPOR: İvankov, Ali Tandoğan, Ömer Erdoğan, İbrahim, Mustafa Keçeli, Turgay, Hüseyin, Ergiç, Ozan İpek, Batalla (Dk. 61 Bekir Ozan), Sercan (Dk. 75 İsmail)
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

GOLLER: Dk. 11 Batalla, Dk. 43 Sercan Yıldırım

SARI KART: Ergün, Barış (Kasımpaşa)

ligtv

NOYAN
03-10-2010, 22:51
foruma Bursaspor için de bir taraftar rütbesi koymak şart oldu :) şu an TSL'de en iyi futbol oynayan takım Bursaspor'dur, işi sıkı tutarlarsa şampiyon olabilirler. tebrikler Bursaspor, tebrikler Texas.

Melancholy
03-10-2010, 23:01
Bende Bursaspor'a ait bir bölüm açılsa hiçte fena olmaz diyorum ama tabi ki General buna onay verirse :)

NOYAN
03-11-2010, 11:46
olabilir. Sivasspor'un bölümünü kapatıp, Bursaspor'a bölüm açabiliriz.