PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rijkaard hesap sordu ! Nasıl böyle ruhsuz oynadınız ?


Melancholy
03-10-2010, 15:10
http://kralspor.ensonhaber.com/images/news/23614.jpg

Rijkaard, Eskişehirspor yenilgisinin ardından soyunma odasında futbolcularına çok sert bir konuşma yaptı.


Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Eskişehirspor yenilgisinin ardından soyunma odasında futbolcularına çok sert bir konuşma yaptı.
Medyaya karşı oyuncularını her fırsatta korumayı tercih eden Hollandalı hoca, kapalı kapılar ardında çok ağır ifadeler kullandı.
Öyle ki, tercümanın bazı ifadeleri çevirmekte zorlandığı, Rijkaard’ın sert sözlerini yumuşatarak tercüme ettiği öğrenildi.
Sözlerine ne kadar önemli bir fırsat kaçırdıklarını belirterek başlayan 47 yaşındaki çalıştırıcının, şunları dile getirdiği belirlendi: “Rakiplerimizin tamamı maçlarını kazanırken, en önemlisi liderlik koltuğunda otururken, böylesine önemli bir mücadelede bu kadar etkisiz, böylesine silik bir futbol oynamış olmayı kabul edemiyorum...”

‘Bize hiç yakışmadı’

“Elbette her takım gibi biz de yenilebiliriz. Statta ateşli bir atmosfer, karşımızda güçlü bir rakip vardı. Hakemin de yeterince kötü olduğunu biliyorum. Peki siz nasıl olur da bu kadar ruhsuz oynayabilirsiniz, nasıl bu kadar isteksiz olabilirsiniz! Beni büyük hayal kırıklığına uğrattınız. Bu oyun da, sonuç da size yakışmadı...”

kralspor