PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Önemli olan kazanmak değil; turu geçmek!


kont
03-10-2010, 00:09
Şampiyonlar Ligi'nde 2. tur rövanş maçında Fiorentina ile Bayern Münih karşı karşıya geldi. Artemio Franchi Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 3-2 kazandı.
İlk müsabakada Alman rakibine 2-1 mağlup olan Mor Menekşeler, Floransa'da Panzerler'i 3-2 yenmesine rağmen averajda üstün olan Bayern Münih çeyrek finale kaldı.

Fiorentina'ya galibiyeti getiren goller; 28. dakikada Vargas ve 54. ve 64. dakikada Jovetic'ten geldi. Bayern Münih'e turu getiren golleri ise 60. dakikada Van Bommel ve 65. dakikada Arjen Robben kaydetti.


PERDE VARGAS İLE AÇILDI

28. dakikada Marco Marchionni'nin şutunu kaleci Adler çelmeyi başarırken, boşta kalan topu dar açıdan Vargas tamamladı ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

30. dakikada Mario Gomez depar attığı sırada sakatlandı ve kenara gelmek zorunda kaldı. Yerine ise tecrübeli forvet Miroslav Klose dahil oldu.

http://i40.tinypic.com/260q54m.jpg

54. dakikada Gilardino'nun penaltı noktası üzerine indirdiği topa Jovetic düzgün bir vuruş yaptı ve Fiorentina'yı 2-0 öne geçirdi.

VAN BOMMEL HAYAT VERDİ

2-0 geriye düştükten sonra tur umutlarını iyice zora sokan Almanlar'a hayat veren gol Van Bommel ile geldi. Ribery'nin ceza alanı içinde oluşturduğu boşlukta Van Bommel topla buluştu. Şutu Frey'i mağlup ederken; Artemio Franchi'de skor 2-1 oldu.

http://i41.tinypic.com/5js9ab.jpg

Mücadelenin 64. dakikasında Fiorentina'da Jovetic ikinci kez sahneye çıktı. Takımını 3-1 öne geçiren genç yeteneğe cevap ise 1 dakika sonrasında geldi. 65. dakikada Robben, tecrübesini konuşturdu ve Bayern Münih'e Van Bommel'den sonra ikinci kez hayat veren golü kaydetti.



FİORENTİNA İLK KEZ KAZANDI; AMA...

Bu yıl Şampiyonlar Ligi gruplarında evinde yaptığı tüm maçlarını kazanan Fiorentina geleneğini sürdürmeye devam etse de, elenmekten kurtulamadı.

Alman takımları ile yaptığı son 9 müsabakayı kazanamayan Fiorentina; 6 mağlubiyet ve 3 beraberlik almıştı. Mor Menekşeler 10. maçında bu şanssızlığını kırdı; fakat skor avantajı Bayern Münih'te olduğu için bu galibiyete sevinemedi.


Kaynak : Sporx.com

NOYAN
03-10-2010, 13:53
şu güzel maçı yayınlamayan Star TV'ye yuh olsun.