PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Murat Balkan - Göçmen


kont
03-08-2010, 23:33
http://www.showtvnet.com/images/muzik/yerli/murat_balkan_gocmen.jpg

ALBÜM HAKKINDA BİLGİ
Sanatçı : Murat Balkan
Albüm Adı : Göçmen
Müzik Şirketi : Nü Müzik

Murat Balkan, Balkan coğrafyasının özünü yansıtan temel unsurları, günümüzün popüler alt yapılarıyla sentezleyerek, Balkan müziğini dünya üzerinde daha geniş kitlelere taşıyabilmek amacıyla müzikal birikimini ilk kez "GÖÇMEN" adlı albümüyle sunuyor.

Murat BALKAN; bu albüme üst düzeyde katkı sağlayan, genç yaşta çok önemli işlere imza atan, değerli aranjör ve müzik yönetmeni Serkan BALKAN (by Seko) ile çalışmış. Bunun yanı sıra keman üstadları Nedim NALBANTOĞLU ve Olgu KIZILAY, buzuki virtüözü Orhan OSMAN, dünya çapında bir çok ödüle layık görülen ünlü trompetçi Hüseyin AGUŞEV (Cambo) ve brass orkestrası gibi Balkanlar'ın ve ülkemizin önde gelen enstrumanistleri, ruhlarını yansıtarak bu albümü renklendirmiş.

Akordeonuyla bir çok albüme hayat vermiş olan Murat BALKAN, bu çalışmada da enstrumanıyla güçlü bir performans sergileyerek kendi albümünü farklı bir boyuta taşımış.

Bu çalışmayla dünya müziği içerisinde kendine önemli bir yer edinmeyi hedefleyen Murat BALKAN, Balkan müziğindeki enerji ve dinamizmi en iyi şekilde yansıtmakta.

Müzik piyasasına güçlü bir şekilde adım atan Nü Müzik etiketiyle çıkan Göçmen isimli albüm, müzik marketlerde yerini aldı..