PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sercan'ın yerine Emenike


Melancholy
03-03-2010, 16:44
http://kralspor.ensonhaber.com/images/news/23363.jpg


Bursaspor, Sercan'ın alternatifini buldu.


Bursaspor, 3 büyük kulübün ısrarla kadrosuna katmak için uğraş verdiği Sercan Yıldırım'ın alternatifini Bank Asya 1. Lig'de buldu.

SERCAN'IN YERİNE EMENİKE

Habertürk'ün haberine göre; Sercan Yıldırım'ı sezon sonunda yurt içi veya yurt dışına iyi bir fiyata satmayı planlayan Bursaspor, şu anda Bank Asya 1. Lig'de attığı 13 gol ve yaptığı 13 asistle zirvede yer alan Kardemir Karabükspor'un Nijeryalı yıldızı Emanuel Emenike'ye resmen talip oldu.


http://www.ensonhaber.com/images/news/174190.jpg
Karabükspor'un yıldızı Emenike'den harika goller (http://videonuz.ensonhaber.com/izle/karabukspor-un-yildizi-emenike-den-harika-goller)
(http://videonuz.ensonhaber.com/izle/karabukspor-un-yildizi-emenike-den-harika-goller)
RESMİ TEKLİF YAPILDI

Kardemir Karabükspor Sportif Direktörü Seyit İçgül, "Bursaspor, izleme komitesinde görev yapan eski futbolcuları Beyhan Çalışkan aracılığıyla bize resmi teklifini yaptı ve milyon doları gözden çıkardıklarını söyledi. 'Şu anda şampiyonluk yarışındayız' deyince de 'Sezon sonu ilk bizimle görüşün' sözünü istedi" dedi.

http://kralspor.ensonhaber.com/images/other/77.jpg

SAĞLAM FUTBOLCU AVINDA

Bu arada, Bursaspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın Bucasporlu stoper Veli Kızılkaya'yı izlemeye gittiği ancak aynı takımdan orta sahada oynayan Sercan Kaya'yı beğendiği ve yöneticilerden bu oyuncunun alınmasını istediği öğrenildi.


kralspor