PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yusufçuk Gece Gelir (Melissa Panarello) Özeti, Konusu, Karakterleri


denizci
03-02-2010, 10:36
http://www.ilpotereelagloria.it/images/immagini/MelissaP_LOdoreDelTuoRespiro.jpg
Yazarı: Melissa Panarello
Yayınevi: Okuyan Us Yayınları
Çevirmen: Nilüfer Uğur Dalay
Basım Tarihi: Kasım 2005
Sayfa Sayısı: 145


Kitap Hakkında

Eğer onu tanıdığınızı zannediyorsanız bir kez daha düşünün!
Melissa P. ilk romanı Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi'yle uluslararası tüm kitap listelerinde, daha 18 yaşına basmadan, 2 milyon adeti aşkın satış rakamlarıyla bir rekor kırdı. Bu, onun sabırsızlıkla beklenen ikinci romanı...

Saplantılı bir aşk. Şiddetli bir tutku. Ve geceleri yusufçuk kılığında gezen bu gizemli kız...Melissa bu kitabında yine cinsellikten yararlanmış. Kitabın kurgusu zaman zaman kafanızı karıştırsa da Melissa, genç yaşına rağmen bu karmaşıklığı sizin çözeceğiniz biçimde size sunmayı da ihmal etmiyor. Bu kez kelimenin tam anlamıyla masum bir aşk yaşıyor Melissa. Ve her masum aşık gibi o da acı çekiyor, çektiriyor.Babasının ona göstermediği yakınlığı ona babası yaşındaki sevgilisi Thomas gösteriyor.
Yusufçuk Gece Gelir, edebiyat dünyasında son on yılın en çok yankı uyandıran yazarının sıra dışı yeni romanı.


Yazar Hakkında
http://cinema.lospettacolo.it/gallery/melissa_p.jpg
Melissa Panarello 1985 yılında İtalya'daki Katanya kasabasında doğdu. İçine kapanık bir çocuktu. Dış dünyaya açılan tek kapısı yazdıklarıydı, bir gün onu milyonlara tanıtacak olan yazıları...
Papa'dan yasal uyarılar alması, çılgın hayranlarının kitapçıların yağmalaması, muhafazakar kurumların tehditkar tavırları, Melissa taraftarı ve Melissa karşıtı köşe yazarlarının polemikleri, kültürel bir sivil savaş yaratmış, Melissa P.'nin Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi adlı romanını en çok satılanlar listesinden bir numaraya yerleştirmiştir. İki yıl boyunca bu başarı, Japonya'dan Amerika'ya, Türkiye'den Almanya'ya birçok yabancı ülkede de devam etti.
Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi, Türkiye'de 200.000 adet satıldı, hala satılıyor. Hakkında birçok kişi yazdı, konuştu, hala konuşuluyor. 30 dilde, 41 ülkede yayımlandı. İtalya ve Almanya'dan sonra en çok Türkiye'de sattı.
"Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi" yayınlandığında ülkemize gelen Melissa, "Yusufçuk Gece Gelir" yayınlandıktan sonra da gelecek.