PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İte kaka çeyrek finale: 3-0


alfonzo28
01-23-2008, 21:36
http://img.mynet.com/spr/GS_Oftas2.jpg

Fortis Türkiye Kupası 5. hafta karşılaşmasında Gençlerbirliği Oftaşspor ile Galatasaray, Ankara 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya geldi. Gruptaki son maçında Gençlerbirliği Oftaşspor'a 2-0 mağlup olan Galatasaray, Denizlispor - Bursaspor maçının golsüz berabere bitmesiyle çeyrek finale yükselen taraf oldu. Bursaspor, Denizlispor deplasmanında şayet 2 farklı galibiyet alsaydı, averajla Galatasaray'ın önüne geçecek ve çeyrek finale çıkan takım olacaktı.

Oftaşspor topladığı 9 puanla gruptan lider olarak çıktı. Denizli deplasmanından sadece 1 puan çıkarabilen Bursaspor ise 5 puanda kalarak kupaya veda etti.

GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞ SPOR-GALATASARAY MAÇINDAN NOTLAR...
Fortis Türkiye Kupası (D) Grubu'nda, başkent deplasmanında Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile karşılaşan Galatasaray'da, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, sahaya, ligde ilk 11'de fazla şans vermediği futbolculardan oluşan bir kadroyu çıkarttı.

Sarı-kırmızılılarda, kalede Aykut, defansta Bouzid, forvette de Ümit Karan ilk 11'de sahaya çıktı. Ligdeki maçlarda forma şansı bulan oyunculardan kaleci Orkun, Hakan Şükür, Nonda ve Servet Çetin yedek bekledi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın maça gelmezken, başkan yardımcısı Adnan Polat mücadeleyi Gençlerbirliği OFTAŞ Spor Kulübü Başkanı Turgay Kalemci ile izledi.

Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'da ise sakatlıkları süren Savaş ve Bülent Kocabey'in yanı sıra hafta içinde transfer edilen Ganalı forvet Shaibu Yakubu, lisansı yetişmediği için kadroda yer alamadı. Kırmızı-siyahlılar, Gençlerbirliği'nin kulüp bulmasını istediği Sırp oyuncu Nikola Petkoviç'i transfer etti ve Galatasaray karşısında da 18 kişilik kadroda yer verdi.

Karşılaşmada biletler 5, 10 ve 15 YTL olmasına karşın taraftarlar mücadeleye ilgi göstermedi. Yaklaşık 2 bin Galatasaray taraftarları başkentte takımlarını yalnız bırakmadı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
22. dakikada Emre Güngör'ün topla ceza sahasına sokulan Sandro'yu formasından çekmesiyle Gençlerbirliği Oftaşspor, kaleyi karşıdan gören tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı. Serbest vuruşu kullanan Serkan Atak'ın vuruşunda meşin yuvarlak köşeden ağlarla buluştu. 1-0
33. dakikada ceza sahası sol çaprazında topla buluşan İbrahim'in sert şutunda kaleci Aykut, topu güçlükle çeldi. Kaleciden dönen topu defans uzaklaştırdı.
45. dakikada İbrahim'in ara pasıyla ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Sandro, sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve farkı ikiye çıkardı. 2-0
45+2'de kazanılan serbest vuruşu kullanan Volkan'ın yerden sert şutunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta gitti.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
46. dakikada Arda'nın uzak mesafeden sert şutunda kaleci Recep, topu son anda kornere çeldi.
52. dakikada ceza sahasında topla buluşan Serkan Atak'ın sağ çaprazdan sert şutunda kaleci Aykut topu üstten kornere çeldi.
57. dakikada ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Ümit Karan, pasını müsait pozisyondaki Barış'a çıkardı. Bu futbolcunun yerden sert şutunda kaleci Recep, topu iki hamlede kontrol etti.
80. dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Sabri'nin sert şutunda meşin yuvarlak az farkla üstten auta gitti.
87. dakikada gelişen Gençlerbirliği Oftaşspor kontraatağında Tozo'nun ara pasıyla buluştuğu topla ceza sahasına giren ve kaleci Aykut ile karşı karşıya kalan Sandro, aşırtma bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 3-0

STAT: Ankara 19 Mayıs
HAKEMLER: Hakan Sivriservi, İsmail Şencan, Nihat Samuk
GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞSPOR: Recep, Orhan, Giray, İlhan, Murat Kalkan (Murat Selvi dk. 89), Serkan Atak (Hakan dk. 86), Olgay, Tozo, Sandro, Sterjovski, İbrahim (Petkovic dk. 78)
YEDEKLER: Ulaş, Eren, Kadir, Cevher
TEKNİK DİREKTÖR: Osman Özdemir
GALATASARAY: Aykut, Sabri, Emre Güngör, Bouzid, Volkan, Barış, Mehmet Güven (Servet dk. 46), Arda (Mehmet Topal dk. 86), Carrusca (Uğur dk. 52), Serkan Çalık, Ümit Karan
YEDEKLER: Orkun, Hakan Şükür, Nonda, İlker
TEKNİK DİREKTÖR: Karl Heinz Feldkamp
GOLLER: Serkan Atak (dk. 22), Sandro (dk. 45 ve 87)
SARI KARTLAR: Olgay (Gençlerbirliği Oftaşspor), Emre Güngör, Barış (Galatasaray)

_ruHsuz_
01-23-2008, 22:08
rezillik vallaha.

alfonzo28
01-23-2008, 22:17
haklısın
ama yinede cimbomluyuz :)

DİGİMAX
01-24-2008, 13:04
gol pozisyonu 0 olması çok komik ...