PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Atletico'nun golleri Kadıköy'ü coşturdu ! İşte bu yüzden kaybetmeye mahkumuz ...


Melancholy
02-26-2010, 19:10
http://kralspor.ensonhaber.com/images/news/23118.jpg


Fenerbahçeli taraftarlar, Galatasaray'ın Atletico Madrid'ten yediği gollerde sevinç yaşadı.


Fenerbahçeli taraftarlar, UEFA Avrupa Ligi'nde aynı turda mücadele eden ezeli rakipleri Galatasaray'ın Atletico Madrid'ten yediği gollerde sevinç yaşadı. İspanyol ekibinin, Ali Sami Yen Stadı'nda sarı-kırmızılı kaleye attığı maçın ilk golünde tribünlerde sevinç yaşayan taraftarlar, Galatasaray'ın attığı gole üzülürken, sarı-kırmızılı ekibin yediği 2. golde yine sevinç görüntüleri oluştu.
Sarı-lacivertliler, Galatasaray aleyhine küfürlü tezahüratta da bulundu.

-NOTLAR-

-Taraftarların, Migros Tribünü'nde rakip takım taraftarları için ayrılan bölümün boş olan alt kısmına bilet talebinde bulunması nedeniyle harekete geçen Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu, yer planlaması yaparak bu bölüm için de bilet sattı. Bu bölümden bilet alan taraftarlar da kalabalık kısımda yer almayı tercih ederek bu bölümü boş bıraktı.
-Misafir seyirci tribününde, çok uzaktan bile sayılabilecek kadar az sayıda taraftar yer aldı. Tribünde 15 kadar kişinin bulunduğu görüldü.
-Fenerbahçe Kulübü, Lille takımı yöneticileri ile maçın UEFA delegelerine, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde öğle yemeği verdi. Yemeğe yöneticilerden Yasemin Merçil ve Turan Şahin ile sportif direktör Aykut Kocaman katıldı.
-Fenerbahçeli taraftarlar, maç öncesinde orta alana serilen UEFA'nın logosuna, sarı ve kırmızı tonlardaki renkleri nedeniyle tepki gösterdi.

kralspor

DİGİMAX
02-26-2010, 19:59
dediğim gibi ağlayacak halimize gülüyoruz..