PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bedük'ten 3. albüm: "GO"


NOYAN
02-24-2010, 20:30
http://www.sozmuzik.com/images/beduk.jpg



Bedük, uzun süren sessizliğini "GO" isimli üçüncü albümü ile bozdu. "Tam bir kariyer albümü oldu" diyen Bedük'ün albümü 10 Şubat da çıkıyor. 12 İngilizce şarkının yer aldığı üçüncü albümü "GO"yu çıkartmaya hazırlanan Bedük, heyecanlı. 10 Şubat'ta sevenlerine sunacağı albümü için, "Kariyer albümü oldu" diyen Bedük, "10 sene sonra Bedük dendiği zaman bu albümün hatırlanacağını düşünüyorum. Kariyerimdeki yapı taşı" diyor.
Yaptığı şarkılar ile meydan okuduğunu itiraf eden Bedük, "Ortada yaptığım bir şey var ve yaptığım şey bu. Bunu insanlarla, müzik dinleyicisiyle paylaşmak istiyorum. Bu yaptığım şey sektör tarafından farklı bir yere konulursa ben de meydan okuyarak sektördeki insanlara kabul ettirme yoluna gidiyorum. Çünkü yaptığım şey farklı bir yerde duruyor. 70 milyonda bir tane var. Duruşuyla, görüntüsüyle, soundu ile, dili ile her şeyi ile farklı bir yerde duran bir iş. Bunu örümcek beyinli bir sektöre kabul ettirmek için meydan okumak gerekiyor. Türk müzikseverler sektörün onlarca yıl ilerisinde bir görüşe, müzik anlayışına ve altyapısına sahip" diyor.
Bedük her zaman kendi yolunu çizdiğini söyleyip, sistemin içinde yer almadığını, Unkapanı'nın kölesi olmadığını belirtiyor. Türk Pop santçıların yurt dışına açılma sevdalarına da güldüğünü söyleyen Bedük, " 'Hadi şekerim, ver elini bebeğim' diye darbukalı, göbek havalı bir şey yaparken sırf yurt dışında tanınmak ve bunu Türkiye'de bir ucuz şov amaçlı tanıtmak için, daha doğru düzgün hakim olmadığın bir dilde ve uzaktan yakından alakan olmayan bir müzik tarzında bir şeyler yapmaya çalışırsan olmaz tabi" diyor. Popçuların Grammy hayalini de "Ezik bir bakış açısı" olarak nitelendiren Bedük, "Eğer doğru bir şey yapıyorsanız gelir sizi bulurlar" diyerek de yanlışlıkların çok yapıldığını belirtiyor.
Bedük Eurovision için ise, "İyidir, hoştur, eğlencelik, atıştırmalık" diyerek kabul etmeme konusuna ise, "Zaman, durum şartlar çok önemli" diyerek kesin bir şey söylemenin yanlış olacağını söylüyor. Dans müziğinin Türkiye'deki tek ismi Bedük, Türk Popçularının yaptığı "Sahnede seks yapıyorum", "Sahnede çok seksiyim, sevişiyorum" gibi açıklamalarına ise, "Ben büyük eğleniyorum sahnede. Sahnede şöyle bir duruşum var, sahnede ego'mu ortaya koymuyorum, işte 'Bana geldiniz, buraya geldiniz, ben ben ben' durumundan ziya de, 'Bugün de ben söylüyorum. Hadi gelin beraber eğlenelim' gibi bir duruşum var. O duruş çok güzel bir yakınlık ve sıcaklık getiriyor. Deli gibi eğleniyoruz. Seks yatakta olur, sahnede ne işi var" diyor ve ekliyor, "Dana gibi yüzüğüm ile sahneye çıkıyorum. Herkes bilir benim evli olduğumu. Şarkı söyleyerek para kazanıyorsun diye ahlaksız olacaksın diye bir şey yok ki" diyor.