PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fulden Uras 20ON


NOYAN
02-24-2010, 20:29
http://www.sozmuzik.com/images/fulden_uras1.jpg



Şöhretler dünyasının en güzel, en başarılı ismiydi Fulden Uras. Bir gün dibe vurdu. Hiç beklenmedik olaylar yaşadı ama yılmadı. Şimdi, daha güçlenmiş, daha başarılı bir şekilde geri dönüp "Fulden Uras 20ON" albümünü çıkarttı ve "Meydanı çok boş bıraktım" diyerek hızlı dönüş yaptı.
Fulden Uras 16 yaşında bir gazetenin yüz güzeli seçilmesiyle hayatı değişmiş ve sinema, sahne dünyasının kapıları sonuna kadar açılmıştı. Şöhretler dünyasının en aranan ismi olmuş ve müzik dünyasında da adından söz ettirmişti. Ancak bir gün beklenmedik olaylar oldu ve hiç planlanmamış şekilde Fulden Uras dibe vurdu. Ama yılmadı ve yeniden çok güzel bir şekilde doğruldu ve "Hayat sürprizlerle dolu. Hayat böyle bir şey, bir gün en tepedesindir, bir gün yok olmuşundur. Ama önemli olan bu dibe vuruştan en iyi şekil de, çıkabilmek. Ben dibe vurdum ve çıktım. Hem de sapa sağlam, dop dolu çıktım. 14 birbirinden güzel şarkı yaptım. Kimileri gibi, 'Albüm satmıyor' deyip tek single yapmadım. Müzik dinleyicisine saygı gösterdim ve birbirinden güzel 14 şarkı yaptım" dedi.
Bazı şöhretlerin de, bir gün dibe vurması gerektiğini söyleyen Fulden Uras, "Şöhret ateşten bir gömlek. Hele ki, Türkiye'de şöhret ve ün zorlu bir sınav. Bazı zaman ipin uçu kaçabiliyor. Siz kaçırmasanız bile başkaları tarafından kaçabiliyor. Şu anda ki, sahte şöhretler çok fazla. Onlar adına üzülüyorum çünkü donanımlı değiller. Ben meydanı çok boş bıraktım kendime zaman zaman kızıyorum ama daha donanımlı daha dolu bir şekilde geri döndüm" diyerek bu dünya da tecrübe ve kabileyetin önemli olduğunu söyledi.
14 şarkının yer aldığı albümde Orhan Gencebay'ın "Severek Ayrılalım" isimli klasikleşmiş şarkısını da seslendiren Fulden Uras, Serdar Ortaç, Feyyaz Kuruş, Aşkın Tuna, Yesemin Pulat, Phobeus Tassopoulos, Natalia Germanou, Burak Buluç, Gökhan Şahin, Olcay Anar, Alev Gazener, Bora Yalçınduran gibi usta isimlerin şarkılarını da yorumladı.
Fulden Uras Ossi Müzik etiketiyle çıkaracağı "Fulden Uras 20ON" albümü için, Özgür Arasın kurduğu ekip ile ünlü fotoğrafçı Lara Sayılgan'ın kamerasının karşısına geçti ve birbirinden güzel pozlar verdi.