PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fener'de iç hesaplaşma


Melancholy
02-24-2010, 15:58
http://i.ensonhaber.com/news/216851.jpg


Bursaspor maçı sonrası Fenerbahçe birbirine girdi.


Sahasında Bursaspor'a 3-2 yenilen Fenerbahçe'de keyifler kaçtı. Futbolcular birbirlerine, teknik heyet oyunculara, yönetim her ikisine, taraftar ise hepsine birden isyan etti.

YILDIRIM RAPOR BEKLİYOR

Bursaspor mağlubiyeti sonrası Fenerbahçe karıştı. Tam 20 yıl sonra 2-0 galibiyetten 3-2 yenilgi yaşayan sarı-lacivertlilerin soyunma odasında gergin dakikalar yaşandı. Başkan Aziz Yıldırım, Spotif Direktör Aykut Kocaman’dan acil rapor isterken, teknik heyete ve oyunculara “Bir an önce kendinize gelin” mesajı yolladı.

BÖYLE MAÇ KAYBETMEYE HAKKINIZ YOK

Daum ise soyunma odasında fırtına estirdi. “Böyle maç kaybetmeye hakkınız yok” diyen Alman çalıştırıcı, “Yeter artık. Pozisyon üretmekte zorlanmıyoruz ama son vuruşlar ki hatalarımız bizi zirveden uzaklaştırıyor. Bu kadar iyi oynayıp yenilmek içler acısı. Herkes görevini en iyi şekilde yapmak zorunda yoksa bunun hesabını veremeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

EMRE ÇİLEDEN ÇIKTI
Yıldırım ve Daum kadar öfkeli olan bir diğer isim ise hiç şüphesiz Emre Belözoğlu’ydu. Maç içinde takım arkadaşlarına sert ikazlarda bulunan Emre, soyunma odasında da öfkesini dizginlemekte güçlük çekti. Özer’in kendi kendisini sakatlamasına, Cristian’ın yenilen golde hata yapmasına, Güiza’nın kaçırdığı gollere tepki gösteren milli oyuncu, oyuncu değişikliklerini de üstü kapalı olarak eleştirip teknik heyete yüklenirken, “Verilen emeklere yazık. Kimsenin bu taraftarı üzmeye hakkı yok” diye konuştu. Emre’yi sakinleştirmek yine takım arkadaşlarına düşerken, sarı-lacivertli futbolcular, “Her şeyi düzeltmek bizim elimizde. Lille’i eleyerek çıkışa geçeceğiz” diyerek kendi aralarında toparlanma sözü verdi.

TARAFTAR İSYAN ETTİ

Büyük bir taraftar potansiyeline sahip internetteki “www.antu.com” (http://www.antu.com%E2%80%9D) adresli sitenin açılış sayfasında, “Yılmak yok, Yıkılmak Yok, Buradayız, Hep Destek Tam Destek” ifadelerine yer verildi.
Taraftar platformunda yer alan yazıda ayrıca takıma olumsuz tepkiler veren seyircilere de sitem edilirken, Güiza’ya sahip çıkıldı. Yazıda, “Bu mağlubiyetin ana sorumlusu Güiza’yı yuhalayan ve yuhalayanlara engel olamayan taraftardır. Ayrıca bu problem bağıra bağıra geldiği halde önlem almayan teknik direktör ve menajerdedir” ifadeleri kullanıldı.

kralspor