PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şov zamanı


Kalpsiz_
11-07-2007, 23:11
Aziz Yıldırım tarihi PSV maçı öncesi emri verdi: Takım sahada canını dişine takacak, taraftar da tribünden rakibi yıpratacak.


12. adam görev başına...


Önceki gün ezeli rakibi Beşiktaş’ı sahasında yaklaşık 7 yıl sonra devirerek moral bulan Fenerbahçe’de gözler PSV maçına çevirildi. Şampiyonlar Ligi’nde sahasında PSV Eindhoven’ı ağırlayacak olan Sarı-Karanaryalar’da Başkan Aziz Yıldırım, taraftarlardan 90 dakika boyunca susmamalarını istedi. Hollanda temsilcisini devirdiği takdirde bir üst turu büyük ölçüde garantiliyecek olan Sarı-Lacivertliler taraftar baskısıyla rikibini sindirmek ve galibiyete uzanmak istiyor.

Biletler kapış kapış...

Yıldırım'ın tribün gruplarından, PSV maçına özel olarak hazırlanmalarını istediği ifade edildi. Başkanın bu direktifi sonrası harekete geçen taraftar grupları, bu karşılaşmaya özel olarak kartondan kareografiler ve pankartlar hazırlamak için kolları sıvadı. Yeni bir seyirci rekorunun beklendiği bu zorlu 90 dakikada ayrıca özellikte alt tribünler büyük boy Türk bayraklarıyla donatılacak. Üst katlar ise Kırmızı-Beyaz şeritlerle süslenip, izleyenlere görsel bir ziyafet sunulacak.



Yorum : Tribünleri merak ediyorum bu maçta nasıl olcak acaba ..

silent_storm
11-09-2007, 22:13
walla her emeğe değdi bence hel olsun

_SoN_
11-09-2007, 22:18
Tebrikler çok güzel bir sonuç.

Erkan
11-11-2007, 01:12
Helal olsun Fenerbahçe'ye, bu kez namalup çıkacak gruptan inşallah...