PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cildini soğuğa teslim etme !


*fanii*
01-19-2008, 17:32
İşte yüzde 50'ye varan oranda indirime giren markalar...
Yüzde 50'ye varan oranda indirime giren Tommy Hilfiger ve Hilfiger Denim' de, palto'dan takım elbiseye, gece elbisesinden ayakkabıya, denimden t-shirt'e, trikodan tulum'a kadar bir çok ürün bulunuyor.

2008 Sonbahar-Kış Koleksiyonunu Forest Ivy, Ocean Mist ve Forest Charm isimli üç tema altında toplayan Tommy Hilfiger; zengin güz renklerini, pamuklular ve yünlülerle birleştiriyor. Forest Ivy, kırmızı, beyaz ve maviden oluşan klasik bir palet sunarken, Ocean Mist siyah, gri ve toprak tonlarının zarafetiyle geliyor. Forest Charm'ın renkleri ise kırmızı, kahverengi, koyu yeşil ve topaz sarısı.

Chevignon'da yüzde 50'ye varan büyük kış indirimi...

Chevignon'un Yüzde 50 indirim uyguladığı, 07/08 Sonbahar-Kış koleksiyonunda bol cepli pantolon ve ceketler, yeni sezonun en trendlerinden kürklü montlar, otantik figürlü baskılı t-shirtler öne çıkıyor. Askeri yeşil, kırmızı, bej ve toprak tonların hakim olduğu koleksiyonda ayrıca, vücudu saran dar pantolonlar, spor ama kesinlikle seksi mini etekler, deri ipliklerle süslenen kazaklar, ekoseli gömlek ve elbiseler bulunuyor.

YKM'de kış indirimi başladı

YKM, kış indirimi ile müşterilerinin ihtiyaçlarını bütçelerini sarsmadan karşılıyor. Birbirinden ünlü markaların en gözde ürünleri kışı şık geçirmeniz için sizleri bekliyor.

G-Star'da kış indirimi

Detaya odaklanarak kusursuz olmaya devam eden G-Star koleksiyonunda, tüm ürünlerde % 50'ye varan indirim devam ediyor. G-Star Sonbahar/Kış 2007-2008 erkek koleksiyonu; yeni kumaşlar ve renklerin yanı sıra yepyeni stil örnekleri ile geliyor. Erkekler için hazırlanan McArthur Shipmate koleksiyonunda önden cepli denimler ve çevrimli üç boyutlu Jack pantolon yer alıyor.

2007-2008 sezonuna özel Elwood Heritage Narrow
koleksiyonu, geleneksel Elwood stilini yansıtmasının yanı sıra dar paça tasarımları G-Star tutkunlarına farklı bir stilde sunuyor. Kadınlar için de süper yüksek belli dar pantolon Grace High Waist ve doğal denimden yapılmış, önü çıkarılabilir Grace Shipmate Salopette tulum, jean'e yeni bir bakış açısı getiren iki farklı tasarım. RAW denim pantolonlar koleksiyonun vazgeçilmez parçası.

Erkek ve kadınlar için ürünler, doğal denimden yıkamasız kumaşlardan hazırlanıyor. Koyu lacivert kumaşlarda bej dikişler, rivetler ve arka cep formlari en dikkat çeken detayları oluşturuyor.

Accessorize da indirimde

Alman top model Heidi Klum ile cıvıl cıvıl bir sezon geçiren ünlü aksesuar markası Accessorize % 50'ye varan indirime girdi. Çantadan şapkaya, babetten eldivene, takıdan iç çamaşırına kadar moda olan tüm aksesuar çeşitlerinin bir numaralı adresi Accessorize ürünlerinden almak şimdi daha da cazip.

Camper'dan avantajlı fiyatlar

Camper'ın birbirinden farklı tasarımlarına şimdi % 50'ye varan indirim fırsatı ile sahip olabilirsiniz. Modern ve klasiğin, gösteriş ve sadeliğin, geçmiş ve geleceğin mükemmel birlikteliğini sunan koleksiyonda yer alan birbirinden değişik ürünler Camper tutkunlarını bekliyor.

Camper'ın yeni "easy wear" konsepti kent kültüründen etkilenerek ortaya çıktı. Ayak sağlığı ve rahatını gözeten teknolojik özellikleri ve detayları sayesinde yenilikçi karakterini ön plana çıkartabilen spor modeller, en cesur tüketicinin dahi zevkine uyum sağlayabiliyor. Bu koleksiyonda kullanılan malzemeler, duyuları uyaran özel bir güce sahip. Renk paletinde yumuşak ve ılımlı tonlar üzerinde durulmuş. Farklı parlaklıklar ve dokular kullanılarak sofistike hale getirilen derin maviler, siyahlar ve kırık beyazlar, geleneksel puantiye ve baklava desenlerinden, hayvanlar alemi temalı daha iddialı fantezilere kadar farklı şekillerde sunuluyor.

Koton'dan kış kampanyası

Geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlarıyla dikkat çeken Koton, Ocak-Şubat ayları boyunca gerçekleştirdiği Maximum Kart Kampanyası ile Kış koleksiyonundan son moda ürünlere, daha da uygun avantajlarla sahip olma fırsatı sunuyor. oton, kampanya süresince Maximum Kartla yapılan tüm alışverişlerde 7 taksitle ödeme kolaylığı sağlıyor. Koton Mağazaları'nda 1 Ocak-28 Şubat tarihleri arasında sezonun en özel parçalarına, en uygun ödeme koşullarıyla sahip olacak, modayı tüm renk ve çizgileriyle en güzel şekilde üzerinizde taşıyacaksınız

nehir
01-19-2008, 18:30
saol canım buralardda her yerde her mevsim taksitli indirimler bol..